Menu
Sluit
Horn of Plenty: Grand Finale
 • Muziek
 • Popmuziek

Horn of Plenty: Grand Finale

Karsu

Zo 10 maart 2024 - 20:15

Pleinzaal staand

Geweest

Prijzen

 • Normaal € 29,50
 • Vriendenticket € 29,50

Programma

 • Aanvang voorstelling 20:15 uur
 • Einde 21:30 uur

Niemand minder dan de Turks-Nederlandse popzangeres Karsu is afsluiter van Horn of Plenty, dat volledig in het teken staat van blaasmuziek. Ze staat op het podium met band en een uitzonderlijk sterke blazerssectie, en laat daarmee zien - naast dat ze zelf ontzettend getalenteerd is - hoe blazers ook op poppodia een belangrijke rol spelen.

Zangeres en pianiste Karsu (Amsterdam, 1990) is met haar unieke blend van pop, jazz en Turkse muziek één van de nieuwe sterren in de Nederlandse popmuziek. Ze stond in meer dan twintig landen over de hele wereld op het podium, waaronder drie keer in de befaamde Carnegie Hall in New York en twee keer op North Sea Jazz. Nadat ze in 2012 debuteerde met het album Confession, mocht ze in 2016 de Edison voor beste Jazz/World-album voor Colors in ontvangst nemen. In 2017 speelde ze de theaters plat met haar Play My Strings Tour en in 2018 bracht ze met de Karsu plays Atlantic Records Tour een ode aan dit legendarische muzieklabel. Daarna toerde Karsu opnieuw in vele landen en is haar ster reizende in Turkije, waar haar concerten, net als in Nederland, steevast uitverkocht zijn.

Eind 2019 kwam het gelijknamige album Karsu uit, gevolgd door een uiterst succesvolle tour langs de Nederlandse clubs en een uitgebreide tour in Turkije. Voor 2020 stond een wereldtour op het programma; met o.a. een bezoek aan Amerika. De uitbraak van COVID-19 gooide echter roet in het eten. Maar Karsu zat niet stil; ze gaf vanachter haar vleugel thuis veel online concerten, verzorgde een live-stream vanuit De Doelen, deed een Empty Concertgebouw Session, maakte meerdere videoclips en speelde wekenlang voor Coronapatiënten in het VUmc. Bovendien pakte ze haar hobby koken verder op; wat resulteerde in een serie filmpjes van Karsu’s Kitchen die op YouTube honderdduizenden keren werden bekeken, gevolgd door een kookboek en een eigen kookprogramma op 24Kitchen.

Ook deze eerste stap in de televisiewereld kon natuurlijk niet zonder vervolg blijven. In 2021 werd ze in één klap bekend voor het grote publiek door het televisieprogramma De Beste Zangers, en inmiddels bezoekt ze als presentatrice verschillende bekende artiesten thuis in het programma Beste zangers thuis bij… op NPO3. En nu komt dit multi-, megatalent dus naar Den Bosch en daar zijn we super trots op! Haar optreden staat precies waar Horn of Plenty voor staat: diversiteit en een succesvolle smeltkroes van verschillende muziekstijlen, maar met één gemene deler: de blaasmuziek!

www.karsu.nl 

Horn of Plenty: Experience the hottest horns to the fullest!
Karsu is één van de drie eerste namen van Horn of Plenty die in verkoop is. Tijdens dit meerdaagse festival, van 4 t/m 10 maart 2024, beleef je blaasmuziek zoals je nog nooit eerder ervaren hebt. Trompettist Eric Vloeimans - tevens host van het event - voert je mee naar een kleurrijke wereld, waarin allerlei muziekstijlen versmelten met elkaar. Naast Karsu, treden ook Aires Tropicales Quintet en Eric Vloeimans, Kinan Azmeh & Jeroen van Vliet op. Wanneer je nu alle drie de concerten in één keer boekt, ontvang je 15% korting op je tickets. 

Horn of Plenty wordt mede mogelijk gemaakt door BIMpro, CultuurfondsMingus-fonds voor jazz en geïmproviseerde muziek, Jazzwerkplaats Den Bosch, Verkadefabriek en vrienden van Theater aan de Parade.  

Beeld: Radar Agency

 • Let op: de prijs is exclusief € 2,85 transactiekosten.

Bekijk de video

Zo 10 maart 2024 - 20:15

Pleinzaal staand

Geweest

Prijzen

 • Normaal € 29,50
 • Vriendenticket € 29,50

Programma

 • Aanvang voorstelling 20:15 uur
 • Einde 21:30 uur