Menu
Sluit
George & Eran worden veganisten
  • Toneel

George & Eran worden veganisten

George & Eran Producties

Do 02 december 2021 - 20:30

PERRON-3

Prijzen

  • Normaal € 19,50

Programma

  • Aanvang voorstelling 20:30 uur
  • Einde 22:30 uur

Extra informatie

Inclusief drankje

Theaterlocatie: PERRON-3

IJskappen smelten, dieren sterven uit bij de vleet en vreemde virussen springen over naar de mens. Kortom, de wereld staat in brand. George & Eran komen als wereldverbeteraars in actie. In hun voorstelling George & Eran worden veganisten richten ze hun pijlen op de bio-industrie, het klimaat en misschien zelf op de walvissen. Een voorstelling waar we allemaal een beter mens van worden. Hopen we.

Als twee mannelijke Greta Thunbergs, ​ offeren ze hun gewoontes, gemakken en geneugten op voor een betere wereld. De twee mediterrane carnivoren laten voor eens en voor altijd het vlees links liggen. Een maiskolf ingevlogen uit Senegal komt hun keuken niet meer in en een dag niet gedemonstreerd is een dag niet geleefd.

Ze moeten wel. Ze hebben geen keuze, Want als je net vader bent geworden, gaat het niet langer over jouw toekomst maar over die van je kinderen. Dus zullen George en Eran vanaf nu het goede voorbeeld geven. Ook al worden ze bespuugd, gehaat en vernederd. Alles zullen zij geven voor een betere wereld.

In deze duurzame klimaat komedie omarmen George & Eran samen met twee vrouwen (zelfs daarin zetten ze hun beste beentje voor!) hun verantwoordelijkheid. Ze kijken elkaar recht in de spiegel. Ze belichten hun tekortkomingen, sporen elkaar aan en worden met hun sierlijke neuzen op de feiten gedrukt. Niemand zal worden gespaard.

Want zoals de bijbel het ons zo mooi verteld, Wij allen zijn schuldig.

Beeld: Curly & Straight
Scenefoto's: Bart Grietens

  • Let op: de prijs is exclusief €2,85 transactiekosten

Do 02 december 2021 - 20:30

PERRON-3

Prijzen

  • Normaal € 19,50

Programma

  • Aanvang voorstelling 20:30 uur
  • Einde 22:30 uur

Extra informatie

Inclusief drankje