Menu
Sluit
De Nieuwe Namen
 • Cabaret
 • Familie, je hebt ze (niet) voor het kiezen

De Nieuwe Namen

Remy Evers, Victor Luis van Es, Andries Tunru en Thijs Kemperink

Di 18 januari 2022 - 20:30

PERRON-3

Geweest

  Overige speeldata

Prijzen

 • Normaal € 19,50

Programma

 • Aanvang voorstelling 20:30 uur

Theaterlocatie: PERRON-3

Theater aan de Parade geeft aanstormend cabarettalent een podium. Tijdens De Nieuwe Namen cabaretavond treden vijf cabaretiers op die op het punt staan om door te breken voor het grote publiek. De vijf cabaretiers zorgen ervoor dat je de zaal verlaat met buikpijn van het lachen.

Ontdek het nieuwe aanstormend cabarettalent van 2022. Vijf cabaretiers slaan de handen ineen en verzorgen samen een avondvullend programma met de grappigste verhalen. Ze komen allemaal aan bod en nemen allemaal hun moment om te shinen!

Remy Evers:
Remy Evers (winnaar juryprijs Cameretten 2019) laat je zijn ideale wereld zien. Van Prins Carnaval tot een soldaat op vredesmissie in oorlogsgebied. Ga mee op reis door het brein van iemand die niet volwassen wil worden. Absurdistisch, kinderlijk, energiek, fysiek en een vleugje engagement zijn de meest passende woorden voor deze cabaretier!

Victor Luis van Es:
Is je favoriete cabaretier uitverkocht? Dan is er altijd nog een ‘Plan B’. Victor gaat tijdens zijn luchtige voorstelling op zoek naar de humor binnen onderwerpen als klimaat, oorlog, religie en zelfontwikkeling. Tijdens deze show kijkt hij meer naar de buiten en de wereld om zich heen. Hij stelt zichzelf de vragen: hoe mooi is deze wereld nu echt? Was dit altijd al het plan? Wat was plan A en wat is in godsnaam plan B?

Thijs Kemperink:
Thijs weet wat hij wil: eerlijk zijn! Een eerlijke prijs betalen, een eerlijke mening hebben, en eerlijk zijn naar zichzelf en anderen. Kun je de avond gezellig houden als je altijd eerlijk bent? Is liegen soms niet veel beter? Gaat Thijs de hele avond eerlijk zijn of wordt het een ode aan de leugen? Een ding is niet gelogen: Thijs is blij dat je vanavond naar hem komt kijken! 

Andries Tunru:
Andries haalt zijn psychologiediploma onder het stof vandaan. Met zichzelf als onderzoeksobject neemt hij het mens-zijn stevig onder de loep. Met slimme grappen, een aanstekelijke energie en vlijmscherpe improvisaties ontleedt hij opgewekt zijn, en daarmee onze, binnenwereld. Want waarom is half-vijf-in-de-kroeg-Andries zo anders dan Kerst-bij-de-schoonouders-Andries? En wat doet het mentaal met je als je, om maar wat te noemen, de finale van De Slimste Mens verliest van Snollebollekes?

Foto: Super Formosa Photography, Dave van Hout, Frank Visschedijk, Rik Engelgeer, Anneloes van den Adel

 • Let op: de prijs is exclusief €2,85 transactiekosten.
 • Bekijk hier wat onze coronamaatregelen zijn.

Di 18 januari 2022 - 20:30

PERRON-3

Geweest

  Overige speeldata

Prijzen

 • Normaal € 19,50

Programma

 • Aanvang voorstelling 20:30 uur