Menu
Sluit
De Hoe Overleef Ik de Kerst Show
 • Cabaret

De Hoe Overleef Ik de Kerst Show

Op Sterk Water

Zo 19 december 2021 - 20:30

PERRON-3

  Overige speeldata

Prijzen

 • Normaal € 21,00

Programma

 • Aanvang voorstelling 20:30 uur

Theaterlocatie: PERRON-3

Hoe voorkom je dat hoge verwachtingen je kerst verpesten? Door te improviseren! Kom met de hele familie lachen om jullie eigen kerstmislukkingen. Met hun jarenlange ervaring laten de mannen van cabaretgroep Op Sterk Water zien hoe je improviserend kunt pieken deze kerst!

Het nieuwe jaar komt eraan (hè, hè), maar eerst nog de kerstperiode. Het perfecte diner, leuke cadeaus, een dik pak sneeuw, geen familievete en vrede op aarde. Zou het dit jaar wél lukken? We gaan het zien. Inderdaad, we gaan eens een keer niks plannen en vooral ook géén hoge verwachtingen scheppen. Kerst wordt namelijk vooral leuk door te improviseren. Daar weten de mannen van Op Sterk Water – dé improvisatiecabaretiers van Nederland – alles van. Dus kom met de hele bups gieren (en misschien ook brullen) om jullie eigen kerstmislukkingen. Zodat we allemaal kunnen pieken deze kerst, ook en vooral als niet alles volgens plan gaat!

De heren van Op Sterk Water zijn al ruim twintig jaar dé improvisatiecabaretiers van Nederland. Ze spelen voorstellingen in binnen- en buitenland, in het theater, maar ook voor bedrijven, instellingen en scholen. Alle shows zijn volledig geïmproviseerd (uniek, dus!), actueel én herkenbaar want alles is geïnspireerd op input uit de zaal. Zo is elke voorstelling anders en volledig toegespitst op het publiek. Scènes, verhalen, sketches, een opera of musical: begeleid door een toetsenist wordt iedere show muzikaal en hilarisch. Want lachen, dáár gaat het de mannen om.

opsterkwater.nl

Beeld: Arjan Benning

 • Let op: de prijs is exclusief €2,85 transactiekosten.
 • Bekijk hier wat onze coronamaatregelen zijn.

Zo 19 december 2021 - 20:30

PERRON-3

  Overige speeldata

Prijzen

 • Normaal € 21,00

Programma

 • Aanvang voorstelling 20:30 uur