Menu
Sluit
Chris Verlaan
  • Cabaret
  • TP NEXT

Chris Verlaan

Man in de Maak

Di 13 december 2022 - 20:30

PERRON-3

Geweest

Prijzen

  • Jongeren t/m 25 jaar (beschikbaar 48 uur voor aanvang) € 12,50
  • Normaal € 19,50

Programma

  • Aanvang voorstelling 20:30 uur

Extra informatie

Inclusief drankje

Theaterlocatie: PERRON-3

Hij kwam als een van de favorieten uit de eerdere editie van Nieuwe Namen. En waarom zo’n favoriet maar een half uur laten spelen als je hem ook een volledige avond kunt laten vullen?

Man in de maak is het debuutprogramma van de autistische data-analist Chris Verlaan die in 2018 glansrijk de jury- én publieksprijs van Cameretten won. Van alle cabaretvoorstellingen is dit een terechte tip van onze programmeurs. Verlaans cabaret is origineel en zijn show is doorspekt met hilarische liedjes en korte verhalen die druipen van zelfspot en cynisme. Zorg dat je erbij bent!

In het dagelijks leven is Chris Verlaan data-analist bij de GGD, in de avonduren is hij hard op weg een van de beste Nederlandse cabaretiers te worden. ‘Hij lijkt geïnspireerd door mensen als Kees Torn en Hans Dorrestijn. Zijn voorstelling heeft een grote grapdichtheid, slimme vondsten en een eigen signatuur’, schreef de jury van Cameretten over zijn winnende show in 2018.

Even wennen
En nu? Nu is het na twee jaar wachten tijd voor zijn debuut. Dat is voor Chris wel even schakelen. De pandemie-periode was voor hem namelijk heerlijk overzichtelijk. Alle beperkingen zorgden voor rust, zijn werkzaamheden bij de GGD boden nieuwe inzichten én hij had minder last van zijn autisme. Na maanden van lockdowns dringt het opeens tot de data-analist annex cabaretier door dat hij zich echt weer onder het theaterpubliek moet gaan begeven…

Leuk cabaret
Weer die auto in met je spanning en je heimwee, ver weg van je veilige huis. Nog maar weer een zaal vol vreemden vertellen over pijnlijke eerste dates, ongemakkelijke sociale situaties op werk en geluk vinden in het afsluiten van de dag met sushi en Chocomel. Aangevuld met heldere grafieken en warrige liedjes. We hopen er het beste van. Gelukkig stemt deze recensie van de Volkskrant hoopvol: ‘Verlaans stijl is origineel en tegelijkertijd traditioneel qua vorm, met afwisselend hilarische liedjes en korte verhalen die druipen van zelfspot en cynisme.’ Dat wordt sowieso een heerlijke avond vol leuk cabaret. Een Nederlandse cabaretier om in de gaten te houden!

chrisverlaan.nl

  • Let op: de prijs is exclusief €2,85 transactiekosten.

Bekijk de video

Di 13 december 2022 - 20:30

PERRON-3

Geweest

Prijzen

  • Jongeren t/m 25 jaar (beschikbaar 48 uur voor aanvang) € 12,50
  • Normaal € 19,50

Programma

  • Aanvang voorstelling 20:30 uur

Extra informatie

Inclusief drankje