Menu
Sluit

Willem Twee poppodium

De oude sigarenfabriek die uitgroeide tot dé poptempel van Den Bosch, dat is Willem Twee poppodium. De programmering is breed en verdiept.  Er is ruimte voor lichtere muziek, voor singer-songwriters, voor wereldmuziek, jazz en blues, maar ook voor hiphop, folk, metal, rock en (indie)pop.

Adres
Boschdijkstraat 100
5211 VD 's-Hertogenbosch

Openbaar vervoer
Vanaf het NS-station ‘s-Hertogenbosch loop je in ongeveer 10 minuten via de Boschveldweg naar Willem Twee Kunstruimte en Willem Twee Poppodium. Check hier de actuele vertrek- en aankomsttijden van trein en bus: ns.nl

Parkeren
In de directe omgeving zijn drie parkeerterreinen in beheer van de Verkadefabriek: P1, P2 en P3. Let op: meestal is er voldoende ruimte, maar bij heel grote drukte kunnen deze drie parkeerterreinen vol raken. Parkeren in de buurt is heel beperkt mogelijk en er wordt streng gecontroleerd. Houd daar rekening mee.

P1 & P2 Kosten: € 1,50 per uur. Betalen: Pin (bij de slagboom) of contant (bij de betaalautomaat in de hal van de Verkadefabriek). Let op! Na sluitingstijd van de Verkadefabriek worden P1 en P2 afgesloten.

P3 Kosten: € 1,50 per uur. Betalen: Pin (bij de betaalautomaat op het terrein) of contant (bij de betaalautomaat in de hal van de Verkadefabriek). 24 uur per dag open.