Menu
Sluit

Last-minute korting voor jongeren

We zetten de deuren wagenwijd open voor jongeren en introduceren de speciale last-minute jongerenprijs. Iedereen t/m 25 jaar kan vanaf 48 uur voor aanvang van de voorstelling voor €12,50 een kaartje kopen.

Theater is er voor iedereen. We willen jong en oud laten genieten van een live voorstelling, van het gevoel als je de theaterzaal binnenloopt, van het applaus en het praatje na de voorstelling. In gesprekken met jongeren geven zij regelmatig aan niet te weten wat er te doen is bij het theater, maar ook dat ze de prijs soms te hoog vinden voor iets waarvan ze niet zeker weten of het leuk is.

Daar willen we wat aan doen! Met de jongerenkorting zetten we nog steviger in op het stimuleren van theaterbezoek door jongeren. Vanaf nu kan iedereen tot en met 25 jaar 48 uur voor aanvang van de voorstelling voor €12,50 een kaartje kopen voor een favoriete artiest of voorstelling. Dit kan zowel online als aan de kassa en geldt voor bijna alle reguliere voorstellingen op het programma.

De jongerenprijs is te boeken vanaf 48 uur voor aanvang van de voorstelling. Kaartkopers die gebruikmaken van de actieprijs, worden bij binnenkomst in het theater gevraagd zich te legitimeren met een geldig document. De jeugdprogrammering is uitgesloten van de jongerenprijs.

Bekijk hier het aanbod en zet alvast uitroeptekens in je agenda bij je favoriete artiesten!