Menu
Sluit

We introduceren: last-minute korting voor jongeren

We zetten de deuren wagenwijd open voor jongeren en introduceren de speciale last-minute jongerenprijs. Iedereen t/m 25 jaar kan vanaf 48 uur voor aanvang van de voorstelling voor €12,50 een kaartje kopen.

Wat zijn we blij dat de deuren weer open mogen en we het veelzijdige programma kunnen laten zien! De glimlach op het gezicht van bezoekers als ze de zaal verlaten, het praatje na de voorstelling in de foyer en natuurlijk het applaus: het theater heeft het gemist. In gesprekken met jongeren geven zij regelmatig aan niet te weten wat er te doen is bij het theater, maar ook dat ze de prijs soms te hoog vinden voor iets waarvan ze niet zeker weten of het leuk is.

Daar willen we wat aan doen! Met de jongerenkorting zetten we nog steviger in op het stimuleren van theaterbezoek door jongeren. Vanaf nu kan iedereen tot en met 25 jaar 48 uur voor aanvang van de voorstelling voor €12,50 een kaartje kopen voor een favoriete artiest of voorstelling zoals Jon van Eerd, De Speld Theater, Martijn Koning en Trijntje Oosterhuis. Dit kan zowel online als aan de kassa en geldt voor bijna alle reguliere voorstellingen op het programma.

Theater aan de Parade heeft het bereiken van jong publiek altijd hoog op de agenda gehad. Met de introductie van de last minute prijs hopen ze de drempel voor jongeren nog verder te verlagen. De jongerenprijs is te boeken vanaf 48 uur voor aanvang van de voorstelling. Kaartkopers die gebruikmaken van de actieprijs, wordt gevraagd zich te legitimeren met een geldig document bij binnenkomst in het theater. De jeugdprogrammering is uitgesloten van deze actie.

Bekijk hier het aanbod en zet alvast uitroeptekens in je agenda bij je favoriete artiesten!