Menu
Sluit

Vo podium menu

Huis73, Verkadefabriek, Theater aan de Parade en Willem Twee bundelen hun krachten om een theaterbezoek mogelijk te maken voor iedere leerling in de gemeente ’s-Hertogenbosch. Gezamenlijk stellen we een programma samen waarbij het theater of de concertzaal speciaal wordt opgesteld voor de scholen.  

Met het VO podium menu zetten wij ons samen in om iedere middelbare scholier de mogelijkheid te bieden kennis te maken met podiumkunsten en podia in de stad. Dit krijgt een extra verdieping doordat er naast het bezoek een programma wordt aangeboden om deze beleving meer betekenis te geven.

Menu:
1. Intake met de school
2. Voorbereidend lesmateriaal
3. Rondleiding bij de verschillende instellingen
4. Het bezoeken van een voorstelling of concert
5. Verwerking les (Door een vakdocent in de klas)

Dit programma biedt de leerling een unieke kunstbeleving gekoppeld aan reflectie en betekenisgeving. Het menu bestaat uit verschillende componenten. Het is aan de school welke onderdelen zij willen afnemen. Bij deelname zal er een gesprek gepland worden om samen het juiste menu naar wens van de school samen te stellen. De kosten zijn, ongeacht welke onderdelen worden afgenomen, altijd hetzelfde. Dankzij de samenwerking tussen alle partners betaald de school slechts een klein deel van de volledige kosten.

CJP

Voor een klein prijsje zit jij bij de meeste voorstellingen! Ben jij nog geen 30 jaar en beschik je over een schoolpas, collegekaart, CJP-pas of Cultuurkaart? Kies dan bij een voorstellingen voor het student/CJP-tarief en verbreed je horizon!

Bekijk hier het hele CJP aanbod.

Programma op maat

Uiteraard kunnen we een programma op maat samenstellen, wij denken graag met je mee. Neem hiervoor contact op met onze programmamaker Jeugd & Educatie:
sanne.berger@theateraandeparade.nl 
tel: 0618553861