Menu
Sluit

Toegankelijkheid

Theater is voor iedereen! Hier vind je meer info over naar het theater gaan met kinderen en toegankelijkheid voor mindervaliden.

Naar het theater met kinderen

Ook voor de jongste bezoekers hebben wij tal van leuke kindervoorstellingen. Let echter wel goed op de minimum leeftijd. Wij bereiken graag jong publiek. Maar de minimumleeftijd bij jeugd- en familievoorstellingen is ons heilig. Bij voorstellingen zonder minimumleeftijd verzoeken wij je vriendelijk maar met klem om de kleintjes thuis te laten. Dat voorkomt overlast voor andere bezoekers. Bij dreigende hinder kan Theater aan de Parade je de toegang tot de voorstelling weigeren. Verder dienen alle bezoekers een geldig plaatsbewijs te kunnen tonen.

Mindervaliden 

Al onze theaterlocaties zijn toegankelijk voor mindervaliden. Het nieuwe Theater aan de Parade is ook goed toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Er zijn liften aanwezig zodat de verschillende verdiepingen en foyers in ons theater bereikbaar zijn. In beide zalen zijn rolstoelplaatsen met ruimte voor een begeleider beschikbaar. Voor het reserveren van rolstoelplaatsen of aanvullende informatie, kan je contact opnemen met Tickets & Service via 073-6809809 of via kaartverkoop@theateraandeparade.nl

Gehoorondersteuning

Onze theaterzalen beschikken over ondersteuning voor slechthorenden met of zonder gehoorapparaat. We beschikken over beugels voor in je oren (geschikt voor bezoekers zonder gehoorapparaat) en over lussen die je aan je gehoorapparaat kunt koppelen. Wanneer je gebruik wilt maken van deze ondersteuning vragen we je contact op te nemen met Tickets & Service via kaartverkoop@theateraandeparade.nl. Voorafgaand aan de voorstelling kun je deze ophalen bij de balie van Tickets & Service. 

Heb je nog vragen? Neem gerust contact met ons op. We staan voor je klaar!