Menu
Sluit

Route en parkeren Theater aan de Parade

Let op: onze voorstellingen zijn op diverse locaties. Als je naar één van onze voorstellingen komt, vragen we je goed te kijken op welke locatie deze plaatsvindt. Je vind dit terug op je ticket en op de voorstellingspagina op deze website. 

Op deze pagina vind je de route en parkeerinformatie voor de locatie op de Parade. De informatie over de andere locaties vind je hier.

Theater aan de Parade
Parade 23
5211 KL ’s-Hertogenbosch

Wij adviseren u om te controleren of gemeente 's-Hertogenbosch wegwerkzaamheden of evenementen gepland heeft welke voor verkeershinder op uw route kunnen zorgen.

Parkeren Binnenstad

In 's-Hertogenbosch zijn de winkels elke zondag en donderdagavond buiten de reguliere openingstijden geopend. Dit kan voor onverwachte drukte zorgen bij het parkeren.

In het centrum van 's-Hertogenbosch geldt betaald parkeren. Kijk voor de actuele parkeertarieven op www.s-hertogenbosch.nl. In de nabije omgeving van Theater aan de Parade liggen drie grote parkeergarages:

P+R Transferia

Op donderdag-, vrijdag- en zaterdagavond kunt u uw auto parkeren op een van de drie P+R transferia. Op een P+R plaats parkeert u voordelig uw auto en reist u verder met het openbaar vervoer. Bekijk voor vertrek altijd de actuele openingstijden en parkeertarieven van de P+R transferia.

Parkeren voor mindervaliden

Bent u in het bezit van een invalidenparkeerkaart? Hiermee kunt u op diverse parkeerplaatsen op de Parade - vlak voor de deur van het theater - parkeren.

OV

Kijk op www.9292.nl voor alle informatie over openbaar vervoer. Voor de vertrek- en aankomsttijden van de treinen kijkt u op www.ns.nl.

Vanaf het Centraal Station is het ongeveer een kwartier lopen naar het theater.