Menu
Sluit
Veur Altijd Jong CV de Bambergers
  • Carnaval

Veur Altijd Jong CV de Bambergers

CV de Bambergers

Do 16 februari 2023 - 18:33

Hoftheatertent

Geweest

    Overige speeldata

Prijzen

  • Normaal € 22,00

Programma

  • Aanvang voorstelling 18:33 uur

Theaterlocatie: Hoftheatertent

Na twee jaar ‘’stil’’ gezeten te hebben zijn de Bambergers ontzettend blij het ‘’Veur Altijd Jong’’ weer te kunnen organiseren. Op donderdag 16 en vrijdag 17 februari 2023 gaan de Bambergers voor alle seniore Oeteldonkers iets héél bijzonders doen.

De eerste originele Oeteldonkse spelsjoo waarin beroemde Oeteldonkse personen (BOP’s) het tegen elkaar opnemen om te bewijzen dat zij veel van Oeteldonk weten maar vooral nog veel meer van Oeteldonk houden. De presentatie op 16 februari is in handen van Sander van de Gevel en de composities en arrangementen zijn van Peter van Beijnum. Dus omarm je ouders, vriend(in), buurvrouw, tantes en ooms en voel je Veur Altijd Jong. Extra leuk: één van de spellen is de Oeteldonkse versie van het bekende tv-programma ‘The Masked Singer’. Welke bekende Oeteldonker zal er in volledige vermomming op het podium verschijnen?

PRESENTATOR: Sander van de Gevel, COMPOSITIES EN ARRANGEMEMTEN, Peter van Beijnum, ORKEST De Geitenbreiers, DANS Gemmy’s Ballet, REGIE Ruud van de Laar en met medewerking van veule bekende Oeteldonkse artieste.

Omdat we hard bezig zijn met de nieuwbouw verhuizen de Bambergers naar de Amadeirotent op de Parade. Deze tent zal gekoppeld zijn aan twee zeer mooie spiegeltenten waar na afloop van de show een groots Balmadeiro zal zijn met veel muziek en verrassingen.

  • Let op: de prijs is exclusief €2,85 transactiekosten.

Do 16 februari 2023 - 18:33

Hoftheatertent

Geweest

    Overige speeldata

Prijzen

  • Normaal € 22,00

Programma

  • Aanvang voorstelling 18:33 uur