Menu
Sluit
Vera Mann
 • Cabaret

Vera Mann

Goesting

Vr 04 februari 2022 - 20:00

PERRON-3

Geweest

  Overige speeldata

Prijzen

 • Normaal € 19,50

Programma

 • Aanvang voorstelling 20:00 uur
 • Geen pauze

Extra informatie

Exclusief drankje

Theaterlocatie: PERRON-3*

Vera Mann staat voor het eerst solo op het toneel en laat meteen de uiterste kanten van haar ziel zien. Goesting is een persoonlijke voorstelling over haar leven. Van liefdesperikelen en de ongemakkelijke relatie met haar familie, tot het vinden van haar eigen stem; alles komt voorbij. Op fraaie en ontroerende wijze ondersteund door muziek van Joni Mitchell, Stephen Sondheim en Leo Ferré. Een voorstelling om niet gauw te vergeten!

‘Goesting’, een allesomvattend woord. Goesting om te zingen, te spelen, verhalen te vertellen en vooral veel goesting in het leven zoals het zich aandient. Dáár gaat de eerste One Mann Show van musicalster Vera Mann over.

Een verhaal over hoe een klein verlegen meisje uit Vlaanderen haar eigen plek en stem vond. Persoonlijk, kwetsbaar en af en toe hilarisch schetst Mann een haarscherp beeld over de toevallige ontmoetingen, familiegeheimen en liefdesperikelen in haar leven. Een ontroerende, grappige en muzikale reis door een vrouwenleven vol theater. Een reis tjokvol herkenbaarheden, van vallen en opstaan, van hoogte- en dieptepunten, van liefde en vriendschap en de zoektocht naar wie je nog bent als mensen ineens wegvallen.

De muziek is zorgvuldig gekozen en sluit naadloos aan op alle onderwerpen. De fraaie vertolking van Joni Mitchells Both Sides Now is sterk vertaald door Paul van Vliet en voor het eerst wordt This is one of those moments uit de film Yentl in het Nederlands gezongen in een vertaling van Jeroen de Beer. Het prachtige chanson Avec le Temps van Leo Ferré is door Vera Mann zelf vertaald. Een voorproefje:

“Terwijl de tijd, de tijd voorbij lijkt en verglijdt
wie hoort bij welk gezicht
wiens stem bij welk gedicht
het hart aarzelt te slaan
de tijd op zoek te gaan
zit er niet in
dus laat maar gaan
het heeft geen zin”

‘Vera Mann is persoonlijker dan ooit’ - Theaterkrant

veramann.nu

*Let op: vanwege de huidige coronamaatregelen is er een andere zaalindeling. Dit betekent dat onze collega's je naar een zitplaats begeleiden. Zo zorgen we ervoor dat er voor iedereen plaats is én je voldoende afstand houdt ten opzichte van andere bezoekers. We hopen hiervoor op je begrip!

 • Let op: de prijs is exclusief €2,85 transactiekosten.
 • Bekijk hier wat onze coronamaatregelen zijn.

Vr 04 februari 2022 - 20:00

PERRON-3

Geweest

  Overige speeldata

Prijzen

 • Normaal € 19,50

Programma

 • Aanvang voorstelling 20:00 uur
 • Geen pauze

Extra informatie

Exclusief drankje