Menu
Sluit
TUINSESSIES Yogaconcert
  • Klassieke muziek
  • Muziek

TUINSESSIES Yogaconcert

Marije Horbach & Annie Tångberg

Zo 21 juli 2024 - 11:00

Prijzen

Vanaf € 20,00

Programma

  • Aanvang voorstelling 11:00 uur
  • Einde 12:30 uur

Na drie succesvolle edities van de TUINSESSIES in de tuin van Het Noordbrabants Museum en Kloosterhotel de Soete Moeder, organiseren we deze zomer – in samenwerking met Willem Twee muziek en beeldende kunst – een reeks intieme concerten in de Citadeltuin. Tijdens deze zomerse zondagochtend strijk je neer op een yogamatje in het gras voor het allereerste TUINSESSIES-yogaconcert ooit!

Stap in de harmonieuze wereld van yin yoga met Marije Horbach.  Doe mee aan deze sessie en omarm het samenspel van yoga en live klassieke muziek en vind je innerlijke rust te midden van de prachtige Citadeltuin. 

Breng je eigen yogamat en attributen mee voor een persoonlijke touch. De yin yogales is toegankelijk voor iedereen. Met meer dan 10 jaar ervaring in het geven van yogalessen -en opleidingen in Den Bosch en Amsterdam, verwelkomt Marije zowel beginners als ervaren yogi's. 

De muziek tijdens dit yogaconcert wordt verzorgd door celliste Annie Tångberg. Annie is een muzikale omnivoor; een werkweek kan bestaan uit studiosessies, performance art, een project bij het Metropole Orkest of begeleiden van stille film. Met verschillende groepen speelde zij op podia en festivals in Europa, de V.S., Latijns Amerika, China en het Midden Oosten. Ook op de Cellobiennale van Amsterdam was Annie in meerdere edities te horen.

Citadel: een zeventiende-eeuwse dwangburcht
Het yogaconcert vindt plaats in de tuin van de Citadel: een prachtige zeventiende-eeuwse dwangburcht, waar het Brabants Historisch Informatie Centrum (BHIC) gehuisvest is. Het is een unieke historische plek, waar je als inwoner van ‘s-Hertogenbosch misschien niet snel komt. De intieme sfeer, de historische entourage en het yogaconcert zorgen voor het ultieme ontspanningsmoment tijdens deze zomerse zondagochtend. 

Deze TUINSESSIES-ochtend wordt gepresenteerd door Maarten van Hooft.

www.marijeyogaretreats.com
www.annietangberg.nl 

Beelden: Huib Kleian, Brabants Historisch Informatie Centrum (BHIC), Marije Horbach, Eddo Hartmann & Willem Twee muziek en beeldende kunst.

  • Let op: de prijs is exclusief € 2,85 transactiekosten.
  • Er zijn op locatie picknickkleden aanwezig, maar je mag ook je eigen picknickkleed meenemen. 
  • Op locatie zijn er geen stoelen voor mindervaliden aanwezig. Deze mag je wel eventueel zelf meenemen.
  • Het is bij de yogaconcerten niet mogelijk om een picknickmand te bestellen. 

Zo 21 juli 2024 - 11:00

Prijzen

Vanaf € 20,00

Programma

  • Aanvang voorstelling 11:00 uur
  • Einde 12:30 uur