Menu
Sluit
TUINSESSIES met Touki - être en voyage
  • Muziek

TUINSESSIES met Touki - être en voyage

Museum open voor bezoek: vanaf 18:00 uur

Zo 31 juli 2022 - 20:00

Het Noordbrabants museum - Tuin

Geweest

Prijzen

  • Normaal € 25,00

Programma

  • Aanvang voorstelling 20:00 uur
  • Einde 22:00 uur

Locatie: Paleistuin van Het Noordbrabants Museum 

Geniet op zondag 31 juli van de Senegalese muziek van Touki in de prachtige Paleistuin van Het Noordbrabants Museum. Voorafgaand aan het concert - vanaf 18:00 uur - krijg je ook toegang tot het Het Noordbrabants Museum. Laat je meeslepen door kunst én livemuziek in het avondlicht op deze zwoele zomeravond!

Voor het eerst staan de drie muzikanten, Mola Sylla, Bao Sissoko en Andro Biswane, samen op het podium. Iets waar Mola Sylla van houdt. “Ik ben altijd op zoek naar dingen die ik nog niet weet. En misschien zal ik het niet voor altijd vinden, maar dit geeft me de motivatie om door te gaan,  om samen te reizen met een ongedefinieerde bestemming.”

Mola is een Senagelese zanger die in Nederland woont. Met zijn prachtige en diepe stem heeft hij al veel samenwerkingen op zijn naam staan. In het bijzonder het jazzproject met Ernst Reijseger en Harmen Fraanje.

Bao Sissoko is vooral bekend om zijn verfijnde en virtuele spel op Kora. Onder zijn samenwerkingen vallen onder andere Malick Pathe Sow, met Baaba Maal, Zap Mama en Vaya Con Dios.

De 51-jarige Delftenaar Andro Biswane is een gitarist die overal ter wereld heeft opgetreden. Hij is bekend van onder andere Fra Fra Sound.

Voorafgaand aan het concert - vanaf 18:00 uur - krijg je ook avondtoegang tot Het Noordbrabants Museum.* Het Noordbrabants Museum is hét museum voor kunst, cultuur en geschiedenis in hartje ‘s-Hertogenbosch. Het is de trotse thuisbasis van Brabantse meesters als Jan Sluijters en Vincent van Gogh. Maar ook internationale topkunstenaars en jonge talentvolle makers krijgen een podium. 

*Op deze avond zijn niet alle zalen van het museum geopend. 

De TUINSESSIES wordt gepresenteerd door Theater aan de Parade, Het Noordbrabants Museum en Willem Twee muziek & beeldende kunst.

Zo 31 juli 2022 - 20:00

Het Noordbrabants museum - Tuin

Geweest

Prijzen

  • Normaal € 25,00

Programma

  • Aanvang voorstelling 20:00 uur
  • Einde 22:00 uur