Menu
Sluit
TUINSESSIES met Sophia Kruithof
  • Muziek

TUINSESSIES met Sophia Kruithof

Museum open voor bezoek: vanaf 18:00 uur

Za 23 juli 2022 - 20:00

Het Noordbrabants museum - Tuin

Geweest

Prijzen

  • Normaal € 25,00

Programma

  • Aanvang voorstelling 20:00 uur
  • Einde 22:00 uur

Locatie: Paleistuin van Het Noordbrabants Museum 

Geniet op zaterdag 23 juli van de unieke en creatieve muziek van Sophia Kruithof in de prachtige Paleistuin van Het Noordbrabants Museum. Voorafgaand aan het concert krijg je - vanaf 18:00 uur - krijg je ook avondtoegang tot het museum. Laat je meeslepen door kunst én livemuziek in het avondlicht op deze zwoele zomeravond!

Sophia wist al vanaf jonge leeftijd dat ze muziek wilde maken. Als klein meisje was ze erg stil en wist ze niet goed hoe ze zich moest uiten. Dit deed ze door zichzelf te leren zingen, gitaar spelen, piano spelen én drummen.

Met zo’n dikke 200.000 maandelijkse luisteraars verovert ze de wereld met haar singer-songwriter skills. Het startschot van songwriting, een van haar grootste talenten, kwam door een studiodag met producer Arno Krabman (bekend van onder andere Suzan & Freek en Within Temptation).

Onder de vleugels van Arno schrijft ze lied na lied. En in 2019 deed ze mee aan The Voice Of Holland, waar ze haar eigen lied zong tijdens de Blind Auditions. Hier aan meedoen is de aanzet geweest tot het pad wat ze voor zichzelf heeft uitgestippeld, een album maken en touren. “Ik wil vooral muziek maken!”, aldus Sophia Kruithof.

Voorafgaand aan het concert - vanaf 18:00 uur - krijg je ook avondtoegang tot Het Noordbrabants Museum. Het Noordbrabants Museum is hét museum voor kunst, cultuur en geschiedenis in hartje ‘s-Hertogenbosch. Het is de trotse thuisbasis van Brabantse meesters als Jan Sluijters en Vincent van Gogh. Maar ook internationale topkunstenaars en jonge talentvolle makers krijgen een podium. 

De TUINSESSIES wordt gepresenteerd door Theater aan de Parade, Het Noordbrabants Museum en Willem Twee muziek & beeldende kunst.

Za 23 juli 2022 - 20:00

Het Noordbrabants museum - Tuin

Geweest

Prijzen

  • Normaal € 25,00

Programma

  • Aanvang voorstelling 20:00 uur
  • Einde 22:00 uur