Menu
Sluit
TUINSESSIES met Simon Keats & Eric Devries
  • Muziek

TUINSESSIES met Simon Keats & Eric Devries

Museum open voor bezoek: vanaf 18:00 uur

Zo 24 juli 2022 - 20:00

Het Noordbrabants museum - Tuin

Geweest

Prijzen

  • Normaal € 22,50

Programma

  • Aanvang voorstelling 20:00 uur
  • Einde 22:00 uur

Locatie: Paleistuin van Het Noordbrabants Museum

Geniet op zondag 24 juli van het intieme concert van Simon Keats & Eric Devries in de prachtige Paleistuin van Het Noordbrabants Museum. Voorafgaand aan het concert - vanaf 18:00 uur - krijg je ook avondtoegang tot Het Noordbrabants Museum. Laat je betoveren door kunst én live-muziek in het avondlicht op deze zwoele zomeravond!

Een double bill van oerhollandse singer-songwriters die Americana hebben omarmt. De in Tilburg woonachtige Simon Keats geniet nationale bekendheid als toetsenist van De Kik. Al sinds 2006 brengt Simon Keats muziek uit. Nu heeft hij ondertussen een universum ontwikkeld waarin hij naast musicus ook talkshowhost en schrijver is. Dit jaar heeft hij nog een album uitgebracht.

Eric Devries tekende in 2021 zijn vierde soloalbum Song & Dance Man. Voor zijn album heeft hij samengewerkt met producer en multi-instrumentalist Janos Koolen, contrabassist Lucas Beukers en violist Joost van Es. Dit heeft voor een echt hoogtepunt gezorgd in zijn carrière.

Samen bundelen ze hun krachten en zorgen ze voor een mooi optreden van Americana muziek en Indie-invloeden in de tuin van het museum.

Voorafgaand aan het concert - vanaf 18:00 uur - krijg je ook avondtoegang tot Het Noordbrabants Museum. Het Noordbrabants Museum is hét museum voor kunst, cultuur en geschiedenis in hartje ‘s-Hertogenbosch. Het is de trotse thuisbasis van Brabantse meesters als Jan Sluijters en Vincent van Gogh. Maar ook internationale topkunstenaars en jonge talentvolle makers krijgen een podium.  

De TUINSESSIES worden gepresenteerd door Theater aan de Parade, Het Noordbrabants Museum en Willem Twee muziek & beeldende kunst.

Zo 24 juli 2022 - 20:00

Het Noordbrabants museum - Tuin

Geweest

Prijzen

  • Normaal € 22,50

Programma

  • Aanvang voorstelling 20:00 uur
  • Einde 22:00 uur