Menu
Sluit
TUINSESSIES met Soul Sangam en support-act Sanne Rambags
  • Muziek
  • Jazz

TUINSESSIES met Soul Sangam en support-act Sanne Rambags

Sharat Chandra Srivastava, Igor Bezget, Heiko Dijker & Sanne Rambags

Vr 28 juli 2023 - 19:30

Kloosterhotel de Soete Moeder

Geweest

Prijzen

Vanaf € 17,50

Programma

  • Aanvang voorstelling 19:30 uur
  • Met pauze
  • Einde 21:30 uur

Locatie: Kloosterhotel de Soete Moeder

Na twee succesvolle edities van de TUINSESSIES in de Paleistuin van Het Noordbrabants Museum, organiseren we deze zomer intieme concerten in de tuin van Kloosterhotel de Soete Moeder. Tijdens deze zwoele zomeravond strijk je op een picknickkleed in het gras neer om te genieten van de livemuziek van het Indiase trio Sharat Chandra Srivastava, Igor Bezget & Heiko Dijker.

Sharat, Igor en Heiko zijn drie artiesten die Indiase muziek maken met invloeden van jazz en klassiek. 

Sharat Chandra Srivastava zit al 25 jaar in het vak en heeft met zijn viool al de hele wereld over gereisd. Igor Bezget begon in zijn tienerjaren met het spelen van rockmuziek spelen op de gitaar. Later kreeg hij meer interesse in jazz en ging hij daar mee verder. Heiko Dijker is een in Amsterdam gevestigde tablaplayer, componist en producer, wiens spel wordt gekenmerkt door enthousiasme, energie, diepgang en ritmische poëzie.

Support-act Sanne Rambags
In het voorprogramma van Sharat, Igor en Heiko staat Sanne Rambags (1994). Deze Brabantse vocalist, componist en tekstschrijver is actief in jazz, improvisatie én wereldmuziek. Ze is o.a. bekend van Under The Surface en bracht onlangs haar album Sister uit. 

Kloosterhotel de Soete Moeder: een stukje hemel op aarde
In het eigenzinnige Kloosterhotel de Soete Moeder boek je niet zomaar een overnachting. Hier zit je goed voor een goddelijk verblijf op een unieke locatie in ’s-Hertogenbosch. Je vindt deze oase van rust en ontspanning vlakbij het bruisende Bossche centrum én de natuur. Laat je muzikaal inspireren in deze groene omgeving, waar de befaamde Sint-Janskathedraal het decor vormt.

Extra bij te boeken: picknickmand
Maak je TUINSESSIES-beleving compleet en boek vooraf een goedgevulde picknickmand. Je hebt de keuze uit een wijnmand, bestaande uit twee flesjes wijn, chips en pinda's, en een bier- en frismand, bestaande uit twee flesjes bier, een flesje fris en een flesje sap (of vier flesjes bier of vier flesjes sap), inclusief chips en pinda's. Prijs vanaf € 18,50 per picknickmand.

www.sharatraag.com  + www.heikodijker.com  + www.sannerambags.com 

Beeld: Sharat Chandra Srivastava, Igor Bezget, Heiko Dijker & Sanne Rambags

- Let op: de prijs is exclusief €2,85 transactiekosten.
- De Podiumpas is niet van toepassing op de TUINSESSIES. 

Bekijk de video

Vr 28 juli 2023 - 19:30

Kloosterhotel de Soete Moeder

Geweest

Prijzen

Vanaf € 17,50

Programma

  • Aanvang voorstelling 19:30 uur
  • Met pauze
  • Einde 21:30 uur