Menu
Sluit
TUINSESSIES met Ruben Annink & support-act Amina (uitverkocht)
  • Muziek
  • Hedendaagse muziek

TUINSESSIES met Ruben Annink & support-act Amina (uitverkocht)

Ruben Annink & Amina

Vr 14 juli 2023 - 19:30

Kloosterhotel de Soete Moeder

Geweest

Prijzen

Vanaf € 17,50

Programma

  • Aanvang voorstelling 19:30 uur
  • Met pauze
  • Einde 21:30 uur

Locatie: Kloosterhotel de Soete Moeder

Na twee succesvolle edities van de TUINSESSIES in de Paleistuin van Het Noordbrabants Museum, organiseren we deze zomer intieme concerten in de tuin van Kloosterhotel de Soete Moeder. Tijdens deze zwoele zomeravond strijk je neer op een picknickkleed in het gras om te genieten van de livemuziek van Ruben Annink & support-act Amina. 

Ruben Annink, de singer-songwriter van nu. Met zijn kleurrijke stem en herkenbare liedjes over zijn leven, weet hij bij iedereen een snaar te raken. Klassiekers met een hedendaagse sound is waar hij het beste in is en dat is wat zijn stijl uniek maakt.

Zoals Ruben het zelf zegt: “Ik zing het levenslied van mijn generatie”. Ruben schrijft vanuit zijn eigen ervaringen en resoneert daarom met de luisteraars. Hij zingt over actuele thema's met de klanken van Nederpop, volks en een vleugje urban. Hiermee wil Ruben Nederland gaan veroveren.

Support-act Amina
In het voorprogramma van Ruben Annink staat Amina. Deze Utrechtse songwriter en zangeres (2001) maakt muziek, die geïnspireerd is op Adele en Amy Winehouse, Alessia Cara en Billie Eilish. Haar zang- en melodielijnen, met productie-invloeden uit de hiphop in een popjasje, gaan gepaard met pakkende en eerlijke teksten die de luisteraars even stil laten staan.

Kloosterhotel de Soete Moeder: een stukje hemel op aarde
In het eigenzinnige Kloosterhotel de Soete Moeder boek je niet zomaar een overnachting. Hier zit je goed voor een goddelijk verblijf op een unieke locatie in ’s-Hertogenbosch. Je vindt deze oase van rust en ontspanning vlakbij het bruisende Bossche centrum én de natuur. Laat je muzikaal inspireren in deze groene omgeving, waar de befaamde Sint-Janskathedraal het decor vormt.

Extra bij te boeken: picknickmand
Maak je TUINSESSIES-beleving compleet en boek vooraf een goedgevulde picknickmand. Je hebt de keuze uit een wijnmand, bestaande uit twee flesjes wijn, chips en pinda's, en een bier- en frismand, bestaande uit twee flesjes bier, een flesje fris en een flesje sap (of vier flesjes bier of vier flesjes sap), inclusief chips en pinda's. Prijs vanaf € 18,50 per picknickmand.

www.rubenannink.com 

Beeld: Ruben Annink

Beeld Amina: Jonathan Hoost

- Let op: de prijs is exclusief €2,85 transactiekosten.
- De Podiumpas is niet van toepassing op de TUINSESSIES. 

Bekijk de video

Vr 14 juli 2023 - 19:30

Kloosterhotel de Soete Moeder

Geweest

Prijzen

Vanaf € 17,50

Programma

  • Aanvang voorstelling 19:30 uur
  • Met pauze
  • Einde 21:30 uur