Menu
Sluit
TUINSESSIES met Robin Borneman
  • Popmuziek

TUINSESSIES met Robin Borneman

Vr 16 juli 2021 - 20:00

Het Noordbrabants Museum - Paleistuin

Prijzen

  • Normaal € 16,00

Programma

  • Aanvang voorstelling 20:00 uur

Extra informatie

Exclusief drankje

TUINSESSIES UITVERKOCHT!

Wow wat ging dat hard! Binnen 10 minuten waren alle beschikbare tickets voor TUINSESSIES in de museumtuin uitverkocht. Bedankt voor jullie enthousiasme! Mocht je misgegrepen hebben, niet getreurd! We wachten op versoepeling van de maatregelen, maar hopen snel nog enkele kaarten in de verkoop te kunnen doen. We communiceren dit op tijd via onze nieuwsbrieven en socials, dus hou ze in de gaten!

Robin Borneman is een Nederlandse volkszanger en verteller. Zijn muziek raakt een snaar die lijkt op de grote avonturenverhalen van vroeger. Zijn folk/rootsmuziek is rijk en vol betekenis, poëzie en symboliek. 

Geïnspireerd door grote Amerikaanse songwriters als Tom Waits, Johnny Cash & Bob Dylan begon hij als tiener op te treden in de Nederlandse singer-songwriterscene. Voor zijn 25e bracht hij in eigen beheer maar liefst vijf albums uit. Hij kreeg landelijke aandacht toen van zijn zesde album ‘Home’ (2012) zoveel exemplaren werden verkocht dat hij een eerste plek als self-releasing artiest in verschillende muziekstijlen bemachtigde. Onlangs won hij de tv-talentenjacht ‘We Want More’.

TUINSESSIES 

Deze zomer presenteren wij samen met Willem Twee en Het Noordbrabants Museum unieke zomerconcerten in het kader van de Bossche Zomer! Vlij jezelf neer op een picknickkleedje in het gras en geniet tijdens een zwoele zomeravond van heerlijke live-muziek van Nederlandse artiesten als Tim Knol, Spinvis, Lucas Hamming, Tangarine, Nana Adjoa en Robin Borneman. In de sfeervolle ambiance van de Paleistuin van Het Noordbrabants Museum is slechts plaats voor een beperkt aantal bezoekers, dus het worden geweldige, intieme concerten, iedere donderdag-, vrijdag-, en zaterdagavond van 8 t/m 31 juli.

Meer info vind je op www.tuinsessies.nl

Bekijk de video

Vr 16 juli 2021 - 20:00

Het Noordbrabants Museum - Paleistuin

Prijzen

  • Normaal € 16,00

Programma

  • Aanvang voorstelling 20:00 uur

Extra informatie

Exclusief drankje