Menu
Sluit
TUINSESSIES met Pitou & support-act Morpheus (uitverkocht)
  • Klassieke muziek
  • Muziek

TUINSESSIES met Pitou & support-act Morpheus (uitverkocht)

Pitou & Morpheus

Vr 21 juli 2023 - 19:30

Kloosterhotel de Soete Moeder

Geweest

Prijzen

Vanaf € 20,00

Programma

  • Aanvang voorstelling 19:30 uur
  • Met pauze
  • Einde 21:30 uur

Locatie: Kloosterhotel de Soete Moeder

Na twee succesvolle edities van de TUINSESSIES in de Paleistuin van Het Noordbrabants Museum, organiseren we deze zomer intieme concerten in de tuin van Kloosterhotel de Soete Moeder. Tijdens deze zwoele zomeravond strijk je neer op een picknickkleed in het gras om te genieten van de livemuziek van Pitou: popmuziek met een vleugje folk en klassiek.

De Nederlandse zangeres Pitou is van jongs af aan al geïnteresseerd in klassieke muziek. Op haar 9e start ze met zingen in een kinderkoor. Het verlangen om eigen muziek te creëren wordt steeds groter.

Geïnspireerd door haar passie voor klassieke muziek maakt ze nu popliedjes waarin je invloeden van folk en klassiek terug hoort. Tijdens de TUINSESSIES vormt Pitou een trio met Lieke Heusinkveld op de toetsen en backing vocals en Marc Alberto op de saxofoon.

Support-act Morpheus
In het voorprogramma van Pitou staat Morpheus. Zijn liedjes zijn geïnspireerd op klassieke chansonniers; emotionele liedjes die het goed doen bij popfans.

Kloosterhotel de Soete Moeder: een stukje hemel op aarde 
In het eigenzinnige Kloosterhotel de Soete Moeder boek je niet zomaar een overnachting. Hier zit je goed voor een goddelijk verblijf op een unieke locatie in ’s-Hertogenbosch. Je vindt deze oase van rust en ontspanning vlakbij het bruisende Bossche centrum én de natuur. Laat je muzikaal inspireren in deze groene omgeving, waar de befaamde Sint-Janskathedraal het decor vormt.

Extra bij te boeken: picknickmand
Maak je TUINSESSIES-beleving compleet en boek vooraf een goedgevulde picknickmand. Je hebt de keuze uit een wijnmand, bestaande uit twee flesjes wijn, chips en pinda's, en een bier- en frismand, bestaande uit twee flesjes bier, een flesje fris en een flesje sap (of vier flesjes bier of vier flesjes sap), inclusief chips en pinda's. Prijs vanaf € 18,50 per picknickmand.

www.pitoumusic.com 

Beeld: Rayan Nohra

- Let op: de prijs is exclusief €2,85 transactiekosten.
- De Podiumpas is niet van toepassing op de TUINSESSIES. 

Bekijk de video

Vr 21 juli 2023 - 19:30

Kloosterhotel de Soete Moeder

Geweest

Prijzen

Vanaf € 20,00

Programma

  • Aanvang voorstelling 19:30 uur
  • Met pauze
  • Einde 21:30 uur