Menu
Sluit
TUINSESSIES met Matteo Myderwyk
  • Klassieke muziek
  • Muziek

TUINSESSIES met Matteo Myderwyk

Matteo Myderwyk

Zo 23 juli 2023 - 16:00

Kloosterhotel de Soete Moeder

Geweest

Prijzen

Vanaf € 19,50

Programma

  • Aanvang voorstelling 16:00 uur
  • Met pauze
  • Einde 18:00 uur

Locatie: Kloosterhotel de Soete Moeder

Na twee succesvolle edities van de TUINSESSIES in de Paleistuin van Het Noordbrabants Museum, organiseren we deze zomer intieme concerten in de tuin van Kloosterhotel de Soete Moeder. Tijdens deze zomerse zondagmiddag strijk je op een picknickkleed in het gras neer om te genieten van de livemuziek van pianist Matteo Myderwyk.

Als klassiek pianist aan het conservatorium verliet Matteo Myderwyk de muziek van zijn helden Bach, Liszt en Messiaen om zijn eigen stijl te ontwikkelen. Hij besloot de regels van klassieke muziek over boord te gooien en kwam terecht in de wondere wereld van minimal en neo-klassiek. Hij bracht meerdere albums uit bij Excelsior Recordings. 

Matteo maakt muziek zonder plan of vooraf geschreven compositie. “Muziek is niet iets dat op papier is geschreven, maar materialiseert zich in het moment.”, aldus Myderwyk. Hoewel zijn muziek bijna uitsluitend op de piano wordt bedacht, is dat live niet altijd het geval. Hij verschijnt vaak op het podium met een arsenaal aan synthesizers, drummachines en orgels. Matteo voelt zich daarom thuis in elke setting: op festivals, in clubs, concertzalen en kerken.Tijdens de TUINSESSIES speelt Matteo op keyboard en piano. 

Kloosterhotel de Soete Moeder: een stukje hemel op aarde
In het eigenzinnige Kloosterhotel de Soete Moeder boek je niet zomaar een overnachting. Hier zit je goed voor een goddelijk verblijf op een unieke locatie in ’s-Hertogenbosch. Je vindt deze oase van rust en ontspanning vlakbij het bruisende Bossche centrum én de natuur. Laat je muzikaal inspireren in deze groene omgeving, waar de befaamde Sint-Janskathedraal het decor vormt.

Extra bij te boeken: picknickmand
Maak je TUINSESSIES-beleving compleet en boek vooraf een goedgevulde picknickmand. Je hebt de keuze uit een wijnmand, bestaande uit twee flesjes wijn, chips en pinda's, en een bier- en frismand, bestaande uit twee flesjes bier, een flesje fris en een flesje sap (of vier flesjes bier of vier flesjes sap), inclusief chips en pinda's. Prijs vanaf € 18,50 per picknickmand.

www.matteomyderwyk.com

Beeld: Matteo Myderwyk

- Let op: de prijs is exclusief € 2,85 transactiekosten.
- De Podiumpas is niet van toepassing op de TUINSESSIES. 

Bekijk de video

Zo 23 juli 2023 - 16:00

Kloosterhotel de Soete Moeder

Geweest

Prijzen

Vanaf € 19,50

Programma

  • Aanvang voorstelling 16:00 uur
  • Met pauze
  • Einde 18:00 uur