Menu
Sluit
TUINSESSIES met Lucas Hamming
  • Popmuziek

TUINSESSIES met Lucas Hamming

Vr 09 juli 2021 - 20:00

Het Noordbrabants Museum - Paleistuin

Prijzen

  • Normaal € 15,00

Programma

  • Aanvang voorstelling 20:00 uur

Extra informatie

Exclusief drankje

TUINSESSIES UITVERKOCHT!

Wow wat ging dat hard! Binnen 10 minuten waren alle beschikbare tickets voor TUINSESSIES in de museumtuin uitverkocht. Bedankt voor jullie enthousiasme! Mocht je misgegrepen hebben, niet getreurd! We wachten op versoepeling van de maatregelen, maar hopen snel nog enkele kaarten in de verkoop te kunnen doen. We communiceren dit op tijd via onze nieuwsbrieven en socials, dus hou ze in de gaten!

Na een “theater-tussenjaar” als o.a. Johnny in All Stars, Judas in The Passion, de rockopera Tommy met zijn band en ook nog zijn winst van het programma Maestro keert Lucas met nieuwe muziek terug op de podia. 

Je kunt Lucas Hamming kennen van het tv-programma De Beste Singer-Songwriter, hier was hij één van de grote talenten. Uiteindelijk brak hij definitief door toen hij samen met zijn band  de huisband werd van het programma De Wereld Draait Door. Lucas Hamming stond onder andere op Pinkpop en tard regelmatig voor verkochte zalen op. De kracht van zijn muziek schuilt in de onverwachte dynamiekwisselingen. Lucas Hamming heeft zich inmiddels ontpopt tot bonafide rocker en absoluut podiumdier.

TUINSESSIES 

Deze zomer presenteren wij samen met Willem Twee en Het Noordbrabants Museum unieke zomerconcerten in het kader van de Bossche Zomer! Vlij jezelf neer op een picknickkleedje in het gras en geniet tijdens een zwoele zomeravond van heerlijke live-muziek van Nederlandse artiesten als Tim Knol, Spinvis, Lucas Hamming, Tangarine, Nana Adjoa en Robin Borneman. In de sfeervolle ambiance van de Paleistuin van Het Noordbrabants Museum is slechts plaats voor een beperkt aantal bezoekers, dus het worden geweldige, intieme concerten, iedere donderdag-, vrijdag-, en zaterdagavond van 8 t/m 31 juli.

Bekijk de video

Vr 09 juli 2021 - 20:00

Het Noordbrabants Museum - Paleistuin

Prijzen

  • Normaal € 15,00

Programma

  • Aanvang voorstelling 20:00 uur

Extra informatie

Exclusief drankje