Menu
Sluit
TUINSESSIES met Lorrèn (uitverkocht)
 • Muziek
 • Popmuziek

TUINSESSIES met Lorrèn (uitverkocht)

Lorrèn

Za 13 juli 2024 - 19:30

Citadeltuin

Prijzen

Vanaf € 17,50

Programma

 • Aanvang voorstelling 19:30 uur
 • Met pauze
 • Einde 21:15 uur

Na drie succesvolle edities van de TUINSESSIES in de tuin van Het Noordbrabants Museum en Kloosterhotel de Soete Moeder, organiseren we deze zomer – in samenwerking met Willem Twee muziek en beeldende kunst – een reeks intieme concerten in de Citadeltuin. Tijdens deze zwoele zaterdagavond strijk je neer op een picknickkleed in het gras om te genieten van de livemuziek van Lorrèn: een Amsterdamse singer-songwriter die bekend staat om haar warme en veelzijdige stemgeluid, waarin ze de zon graag laat schijnen.

A summerchild by nature, dat is Lorrèn. Op 21 juni 2024 verschijnt haar nieuwe album ‘Sunkissed’ en dat gaat ze groots vieren met haar eerste theatertour. Samen met haar band neemt Lorrèn je mee van zonsopgang tot zonsondergang. De titel refereert naar het gevoel van je warme huid na een goede stranddag: gloeiend, rozig en voldaan. Verwacht een betoverende ervaring die je omhult met pure vreugde.

Afgelopen jaren maakte ze indruk met twee succesvolle EP’s vol eigentijdse popmuziek en invloeden uit de soulmuziek van de jaren ’60 en ’70. Na de support shows van Chef ’Special (Ahoy, Klokgebouw en AFAS) gaf ze dit najaar haar eigen clubtour. Dit was een daverend succes met een uitverkochte Tivoli Vredenburg, Luxor en Vorstin.

Citadel: een zeventiende-eeuwse dwangburcht
Het concert van Lorrèn vindt plaats in de tuin van de Citadel: een prachtige zeventiende-eeuwse dwangburcht waar het Brabants Historisch Informatie Centrum (BHIC) gehuisvest is. Het is een unieke historische plek, waar je als inwoner van ‘s-Hertogenbosch misschien niet snel komt. De intieme sfeer, de historische entourage en het optreden van Lorrèn zorgen voor het ultieme luistergenot tijdens deze zwoele zomeravond.

Extra bij te bestellen: goedgevulde picknickmand
Maak je TUINSESSIES-beleving compleet en bestel vooraf een goedgevulde picknickmand.* In deze mand vind je een heerlijke couscoussalade met cherrytomaatjes en jonge geitenkaas, geroosterde kastanjechampignons, een watermeloen halloumi spiesje, charcuterie, een bio kaasje, brood en dip, zongedroogde tomaatjes, kalamata olijven en notenmelange. Drank is exclusief en kan ter plekke aan de bar besteld worden. Dat wordt smullen!

*Een vegan of vegetarische picknickmand is ook mogelijk. Stuur hiervoor een e-mail naar: info@tuinsessies.nl

Deze TUINSESSIES-avond wordt gepresenteerd door Maarten van Hooft.

www.lorrenmusic.com

Beelden door: Huib Kleian, Brabants Historisch Informatie Centrum (BHIC), Lorrèn en Willem Twee muziek en beeldende kunst.

 • Let op: de prijs is exclusief € 2,85 transactiekosten.
 • Er zijn op locatie picknickkleden aanwezig, maar je mag ook je eigen picknickkleed meenemen. 
 • Op locatie zijn er geen stoelen voor mindervaliden aanwezig. Deze mag je wel eventueel zelf meenemen. 

Bekijk de video

Za 13 juli 2024 - 19:30

Citadeltuin

Prijzen

Vanaf € 17,50

Programma

 • Aanvang voorstelling 19:30 uur
 • Met pauze
 • Einde 21:15 uur