Menu
Sluit
TUINSESSIES met Lavinia Meijer
  • Klassieke muziek
  • Muziek

TUINSESSIES met Lavinia Meijer

Lavinia Meijer

Za 29 juli 2023 - 19:30

Kloosterhotel de Soete Moeder

Geweest

Prijzen

Vanaf € 25,00

Programma

  • Aanvang voorstelling 19:30 uur
  • Met pauze
  • Einde 21:30 uur

Locatie: Kloosterhotel de Soete Moeder

Na twee succesvolle edities van de TUINSESSIES in de Paleistuin van Het Noordbrabants Museum, organiseren we deze zomer intieme concerten in de tuin van Kloosterhotel de Soete Moeder. Tijdens deze zwoele zomeravond strijk je neer op een picknickkleed in het gras om te genieten van de livemuziek van harpiste Lavinia Meijer.*

Lavinia Meijer, misschien wel de bekendste harpiste van Nederland, geeft soloconcerten in zalen over de hele wereld; van Carnegie Hall NYC tot de Berliner Philharmonie. Ze is uitgegroeid tot een van de belangrijkste harpisten van deze tijd.

Lavinia’s liefde voor de harp begon al op haar negende en sindsdien is die liefde alleen maar gegroeid. Naast de harp houdt ze zich ook graag bezig met elektronische, theatrale, jazz en rock muziek. Onlangs heeft ze nog haar zevende solo album uitgebracht Voyage.

Kloosterhotel de Soete Moeder: een stukje hemel op aarde
In het eigenzinnige Kloosterhotel de Soete Moeder boek je niet zomaar een overnachting. Hier zit je goed voor een goddelijk verblijf op een unieke locatie in ’s-Hertogenbosch. Je vindt deze oase van rust en ontspanning vlakbij het bruisende Bossche centrum én de natuur. Laat je muzikaal inspireren in deze groene omgeving, waar de befaamde Sint-Janskathedraal het decor vormt.

Extra bij te boeken: picknickmand
Maak je TUINSESSIES-beleving compleet en boek vooraf een goedgevulde picknickmand. Je hebt de keuze uit een wijnmand, bestaande uit twee flesjes wijn, chips en pinda's, en een bier- en frismand, bestaande uit twee flesjes bier, een flesje fris en een flesje sap (of vier flesjes bier of vier flesjes sap), inclusief chips en pinda's. Prijs vanaf € 18,50 per picknickmand.

*Dit concert is vanwege het slechte weer op zondag 9 juli verplaatst naar zaterdag 29 juli van 19:30 t/m 21:30 uur. Alle kaartkopers zijn via Willem Twee muziek en beeldende kunst al op de hoogte gesteld.

https://www.laviniameijer.com 

Beeld: LMCR de Puy

- Let op: de prijs is exclusief €2,85 transactiekosten.
- De Podiumpas is niet van toepassing op de TUINSESSIES. 

 

Za 29 juli 2023 - 19:30

Kloosterhotel de Soete Moeder

Geweest

Prijzen

Vanaf € 25,00

Programma

  • Aanvang voorstelling 19:30 uur
  • Met pauze
  • Einde 21:30 uur