Menu
Sluit
TUINSESSIES met Boaz & support-act Maurice van Hoek (uitverkocht!)
  • Muziek
  • Hedendaagse muziek

TUINSESSIES met Boaz & support-act Maurice van Hoek (uitverkocht!)

Boaz Music & Maurice van Hoek

Vr 07 juli 2023 - 19:30

Kloosterhotel de Soete Moeder

Geweest

Prijzen

Vanaf € 17,50

Programma

  • Aanvang voorstelling 19:30 uur
  • Met pauze
  • Einde 21:30 uur

Locatie: Kloosterhotel de Soete Moeder

Na twee succesvolle edities van de TUINSESSIES in de Paleistuin van Het Noordbrabants Museum, organiseren we deze zomer intieme concerten in de tuin van Kloosterhotel de Soete Moeder. Tijdens deze zwoele zomeravond strijk je op een picknickkleed in het gras neer om te genieten van de livemuziek van Boaz en support-act Maurice van Hoek.

Boaz Roelevink is op 20 januari 2002 geboren in het Friese stadje Franeker. Toen hij anderhalf jaar was verhuisde hij met zijn familie naar Kaapstad in Zuid-Afrika. Er werd in het gezin veel muziek gedraaid en al snel ontdekte hij zijn liefde voor country, blues en soul. Tussen de wijngaarden rondom het huis stond de jonge Boaz vaak met zijn vader te zingen. Op 13-jarige leeftijd - en inmiddels met zijn familie teruggekeerd naar Nederland - pakte hij het gitaarspelen op om zichzelf te kunnen begeleiden.

Nadat Boaz in 2020 de finale bereikte in de SBS6 talentenshow We Want More, werd het hem duidelijk dat hij zijn leven wilde wijden aan muziek. Hij begon zijn eigen liedjes te schrijven en in samenwerking met meer ervaren muzikanten als Maurice van Hoek en Mercy John ontwikkelde hij zijn vaardigheden als songwriter. Met als veelbelovend resultaat het album Keep It Simple, met elf gloedvolle gitaarliedjes met een oorsprong in de Amerikaanse rootsmuziek, waarin hij tekstueel zijn levenslessen en -ervaringen heeft verwerkt. Dingen die hij mee heeft gemaakt en koestert. Over zijn familie, zijn eerste liefde, zijn eerste gebroken hart en ander leed. Maar altijd vanuit een het-glas-is-halfvol-benadering. 

Support-act Maurice van Hoek
In het voorprogramma van Boaz staat Maurice van Hoek. Hij was lange tijd de muzikale rechterhand van Douwe Bob en is zowel producer, co-songwriter als bandlid van Boaz. Ondertussen is hij ook een eigen bluegrassband gestart: The Switchbacks.

Kloosterhotel de Soete Moeder: een stukje hemel op aarde
In het eigenzinnige Kloosterhotel de Soete Moeder boek je niet zomaar een overnachting. Hier zit je goed voor een goddelijk verblijf op een unieke locatie in ’s-Hertogenbosch. Je vindt deze oase van rust en ontspanning vlakbij het bruisende Bossche centrum én de natuur. Laat je muzikaal inspireren in deze groene omgeving, waar de befaamde Sint-Janskathedraal het decor vormt.

Extra bij te boeken: picknickmand
Maak je TUINSESSIES-beleving compleet en boek vooraf een goedgevulde picknickmand. Je hebt de keuze uit een wijnmand, bestaande uit twee flesjes wijn, chips en pinda's, en een bier- en frismand, bestaande uit twee flesjes bier, een flesje fris en een flesje sap (of vier flesjes bier of vier flesjes sap), inclusief chips en pinda's. Prijs vanaf € 18,50 per picknickmand.

www.boazmusic.nl  + www.mauricevanhoek.com 

Beeld: Boaz Music & Maurice van Hoek

- Let op: de prijs is exclusief €2,85 transactiekosten.
- De Podiumpas is niet van toepassing op de TUINSESSIES. 

Bekijk de video

Vr 07 juli 2023 - 19:30

Kloosterhotel de Soete Moeder

Geweest

Prijzen

Vanaf € 17,50

Programma

  • Aanvang voorstelling 19:30 uur
  • Met pauze
  • Einde 21:30 uur