Menu
Sluit
TUINSESSIES met Blackbird
  • Popmuziek

TUINSESSIES met Blackbird

Za 10 juli 2021 - 20:00

Het Noordbrabants Museum - Paleistuin

Prijzen

  • Normaal € 15,00

Programma

  • Aanvang voorstelling 20:00 uur

Extra informatie

Exclusief drankje

TUINSESSIES UITVERKOCHT!

Wow wat ging dat hard! Binnen 10 minuten waren alle beschikbare tickets voor TUINSESSIES in de museumtuin uitverkocht. Bedankt voor jullie enthousiasme! Mocht je misgegrepen hebben, niet getreurd! We wachten op versoepeling van de maatregelen, maar hopen snel nog enkele kaarten in de verkoop te kunnen doen. We communiceren dit op tijd via onze nieuwsbrieven en socials, dus hou ze in de gaten!

Merels talent laat zich niet in een genre vangen. Ze rockt (veel). Ze heeft soul (idem). Haar nummer getuigen van een bijzonder goed ontwikkeld gevoel voor pop. Soms nemen ze een haast exotische wending. Soms houdt ze het bewust ingetogen en klein.

Mensen zijn gelaagde wezens. Zeker Merel Koman, zangeres, performer en songwriter, sinds 2017 opererend onder de naam Blackbird. Ze rondde het conservatorium succesvol af, had een carrière als sessiezangeres en presenteerde vorig jaar haar debuutalbum. Een uitermate gelaagde, rijke plaat. Simpelweg Blackbird getiteld. Met hierop dertien nummers, die - hoe gevarieerd ook - onmiskenbaar haar signatuur dragen.

TUINSESSIES 

Deze zomer presenteren wij samen met Willem Twee en Het Noordbrabants Museum unieke zomerconcerten in het kader van de Bossche Zomer! Vlij jezelf neer op een picknickkleedje in het gras en geniet tijdens een zwoele zomeravond van heerlijke live-muziek van Nederlandse artiesten als Tim Knol, Spinvis, Lucas Hamming, Tangarine, Nana Adjoa en Robin Borneman. In de sfeervolle ambiance van de Paleistuin van Het Noordbrabants Museum is slechts plaats voor een beperkt aantal bezoekers, dus het worden geweldige, intieme concerten, iedere donderdag-, vrijdag-, en zaterdagavond van 8 t/m 31 juli.

Meer info vind je op www.tuinsessies.nl

Za 10 juli 2021 - 20:00

Het Noordbrabants Museum - Paleistuin

Prijzen

  • Normaal € 15,00

Programma

  • Aanvang voorstelling 20:00 uur

Extra informatie

Exclusief drankje