Menu
Sluit
TUINSESSIES met Bertolf & Nathalie Schaap (uitverkocht)
  • Muziek
  • Hedendaagse muziek

TUINSESSIES met Bertolf & Nathalie Schaap (uitverkocht)

Bertolf & Nathalie Schaap

Zo 16 juli 2023 - 16:00

Kloosterhotel de Soete Moeder

Geweest

Prijzen

Vanaf € 21,50

Programma

  • Aanvang voorstelling 16:00 uur
  • Met pauze
  • Einde 18:00 uur

Locatie: Kloosterhotel de Soete Moeder

Na twee succesvolle edities van de TUINSESSIES in de Paleistuin van Het Noordbrabants Museum, organiseren we deze zomer intieme concerten in de tuin van Kloosterhotel de Soete Moeder. Tijdens deze zomerse zondagmiddag strijk je neer op een picknickkleed in het gras om te genieten van de livemuziek van Bertolf: een Nederlandse singer-songwriter.

Bertolf bracht recentelijk een single uit met Ilse de Lange, toerde jarenlang langs de theaters met Her Majesty en vormde samen met Pascal Jacobsen (Blöf), Daniel Lohues en Paul de Munnik Musketiers, waarmee zij de singel Terug naar de Baai uitbracht en langs alle theaters van Nederland toerde. 

Bertolfs liefde voor muziek begon met bluegrass. Zijn vader draaide bijna niets anders en het ouderlijk huis stond vol met gitaren, mandolines en banjo’s. Niet lang geleden reisde de singer-songwriter en gitarist naar Nashville om eindelijk zijn oude droom eens waar te maken: een album opnemen met zijn grote helden. Muzikanten waar hij al zijn hele leven naar luistert. Onder meer dobro-grootheid Jerry Douglas, vioolgenie Stuart Duncan en baslegende Mark Schatz speelden mee. Bluefinger is de titel van het nieuwe album van Bertolf.

Tijdens de TUINSESSIES wordt Bertolf muzikaal begeleid door Nathalie Schaap op de contrabas.

Kloosterhotel de Soete Moeder: een stukje hemel op aarde
In het eigenzinnige Kloosterhotel de Soete Moeder boek je niet zomaar een overnachting. Hier zit je goed voor een goddelijk verblijf op een unieke locatie in ’s-Hertogenbosch. Je vindt deze oase van rust en ontspanning vlakbij het bruisende Bossche centrum én de natuur. Laat je muzikaal inspireren in deze groene omgeving, waar de befaamde Sint-Janskathedraal het decor vormt.

Extra bij te boeken: picknickmand
Maak je TUINSESSIES-beleving compleet en boek vooraf een goedgevulde picknickmand. Je hebt de keuze uit een wijnmand, bestaande uit twee flesjes wijn, chips en pinda's, en een bier- en frismand, bestaande uit twee flesjes bier, een flesje fris en een flesje sap (of vier flesjes bier of vier flesjes sap), inclusief chips en pinda's. Prijs vanaf € 18,50 per picknickmand.

www.bertolf.nl

Beeld: Studio Klaes - Dirk Schreuders

- Let op: de prijs is exclusief € 2,85 transactiekosten.
- De Podiumpas is niet van toepassing op de TUINSESSIES. 

Bekijk de video

Zo 16 juli 2023 - 16:00

Kloosterhotel de Soete Moeder

Geweest

Prijzen

Vanaf € 21,50

Programma

  • Aanvang voorstelling 16:00 uur
  • Met pauze
  • Einde 18:00 uur