Menu
Sluit
TUINSESSIES met Arthema String Quartet
  • Muziek

TUINSESSIES met Arthema String Quartet

Museum open voor bezoek: vanaf 18:00 uur

Zo 03 juli 2022 - 20:00

Het Noordbrabants museum - Tuin

Geweest

Prijzen

  • Normaal € 25,00

Programma

  • Aanvang voorstelling 20:00 uur

Locatie: Paleistuin van Het Noordbrabants Museum

Geniet op zondag 3 juli van de prachtige strijkmuziek van het Arthema String Quartet in de mooie Paleistuin van Het Noordbrabants Museum. Voorafgaand aan het concert - vanaf 18:00 uur - krijg je ook toegang tot het Het Noordbrabants Museum. Laat je meeslepen door kunst én livemuziek in het avondlicht op deze zwoele zomeravond!

Een van de meest veelbelovende jonge strijkkwartetten van nu, dat is het Arthema String Quartet in een notendop. In 2017 kwamen deze internationale muzikanten van het hoogste niveau bij elkaar.

Naast prachtige concerten is het kwartet ook betrokken bij educatieve concertseries, waar ze moderne muziek op een toffe manier naar kinderen brengen. Dit is dan ook de missie van Arthema, muziek op een blije, innovatieve en leuke manier overbrengen op het publiek.

Voorafgaand aan het concert - vanaf 18:00 uur - krijg je ook avondtoegang tot Het Noordbrabants Museum. Het Noordbrabants Museum is hét museum voor kunst, cultuur en geschiedenis in hartje ‘s-Hertogenbosch. Het is de trotse thuisbasis van Brabantse meesters als Jan Sluijters en Vincent van Gogh. Maar ook internationale topkunstenaars en jonge talentvolle makers krijgen een podium. 

De TUINSESSIES wordt gepresenteerd door Theater aan de Parade, Het Noordbrabants Museum en Willem Twee muziek & beeldende kunst.

Zo 03 juli 2022 - 20:00

Het Noordbrabants museum - Tuin

Geweest

Prijzen

  • Normaal € 25,00

Programma

  • Aanvang voorstelling 20:00 uur