Menu
Sluit
TUINSESSIES met Anneke van Giersbergen
  • Muziek

TUINSESSIES met Anneke van Giersbergen

Museum open voor bezoek: vanaf 18:00 uur

Vr 22 juli 2022 - 20:00

Het Noordbrabants museum - Tuin

Geweest

Prijzen

  • Normaal € 27,50

Programma

  • Aanvang voorstelling 20:00 uur
  • Einde 22:00 uur

Locatie: Paleistuin van Het Noordbrabants Museum

Geniet op vrijdag 22 juli van de niet-in-een-hokje-te-stoppen-muziek van Anneke van Giersbergen in de prachtige Paleistuin van Het Noordbrabants Museum. Voorafgaand aan het concert - vanaf 18:00 uur - krijg je ook toegang tot het Het Noordbrabants Museum. Laat je meeslepen door kunst én livemuziek in het avondlicht op deze zwoele zomeravond!

Nadat Anneke van Giersbergen in 2007 solo ging, kende haar creativiteit geen grenzen meer. Al snel werd ze een succesvolle solo artiest. Ze heeft met haar prachtige serene stem veel samenwerkingen gehad, met onder andere Within Temptation, Amorphis en Jon Wetton.

Anneke is in 2012 twee keer genomineerd voor de Edison Awards, een keer voor de meest prestigieuze muziekprijzen van Nederland. Ze bracht in 2015 het samenwerkingsalbum met Ayreon uit. Het debuutalbum van VUUR ‘In This Moment We are Free – Cities’, kwam de top 100 van Nederland binnen op nummer 2.

Dat haar creativiteit geen grenzen kent, bleek in 2018. Toen bracht Anneke een volledig live orkest album uit, nadat ze al die jaren metal muziek maakte. En in 2021 heeft ze haar 23ste album, ‘The Darkest Skies Are The Brightest’, uitgebracht die het publiek ook versteld deed staan.

Voorafgaand aan het concert - vanaf 18:00 uur - krijg je ook avondtoegang tot Het Noordbrabants Museum. Het Noordbrabants Museum is hét museum voor kunst, cultuur en geschiedenis in hartje ‘s-Hertogenbosch. Het is de trotse thuisbasis van Brabantse meesters als Jan Sluijters en Vincent van Gogh. Maar ook internationale topkunstenaars en jonge talentvolle makers krijgen een podium. 

De TUINSESSIES wordt gepresenteerd door Theater aan de Parade, Het Noordbrabants Museum en Willem Twee muziek & beeldende kunst.

Vr 22 juli 2022 - 20:00

Het Noordbrabants museum - Tuin

Geweest

Prijzen

  • Normaal € 27,50

Programma

  • Aanvang voorstelling 20:00 uur
  • Einde 22:00 uur