Menu
Sluit
TP@Coffeelab: Elke Vierveijzer
  • Kleinkunst

TP@Coffeelab: Elke Vierveijzer

Drift

Do 07 september 2023 - 21:00

Coffeelab

Geweest

Prijzen

  • Normaal € 13,50

Programma

  • Aanvang voorstelling 21:00 uur
  • Einde 21:45 uur

Locatie: Coffeelab Den Bosch

Na een succesvolle eerste editie vorig seizoen, keert TP@Coffeelab dit najaar weer terug! De gezellige koffiezaak in Den Bosch wordt omgetoverd tot verrassend pop-up theater, waar opkomend talent Elke Vierveijzer het podium krijgt voor haar bestaande theatervoorstelling LUCHT én haar nieuwe voorstelling DRIFT.

Elke Vierveijzer. U kunt haar kennen van haar ode aan Maarten van Roozendaal. Van haar grote stem, haar bloedstollend mooie liedjes en schurende teksten. Of misschien kent u haar wel helemaal niet. Dat wordt dan eens tijd.

Om 21:00 uur laat Elke bij Coffeelab Den Bosch work-in-progress zien van haar nieuwe voorstelling DRIFT. Een aller, allereerste try-out van haar nieuwe voorstelling. In de maak.Waar Elke bekend staat om haar poëtische teksten en fijnzinnigheid, ligt er in haar maakproces de behoefte om ruimte te geven aan de minder subtiele emoties en drijfveren die ze kent. En waarvan ze overtuigd is dat niet alleen zij ze heeft. We zijn er alleen niet trots op.

Het tot stand komen van deze voorstelling is dan ook een zoektocht naar de dingen die we het liefst verborgen houden. Onze driften, angsten en drijfveren; ons primitiefste zelf. En dat is op zichzelf natuurlijk doodeng. In een nagesprek is er ruimte voor het publiek om in gesprek te gaan over de eerste try-out en alles wat daar ten grondslag ligt. Kom je meepraten? 

De volledige voorstelling van DRIFT is op vrijdag 31 mei 2024 om 20:15 uur te zien in het nieuwe Theater aan de Parade. 

Combiticket
Voor slechts € 23,50 koop je een combiticket, waarmee je ook naar de voorstelling LUCHT van Elke Vierveijzer kan gaan. Deze voorstelling speelt voor DRIFT om 19:30 uur bij Coffeelab Den Bosch. Een pauzedrankje is inbegrepen.

Elke Vierveijzer

Beeld: Elke Vierveijzer

  • Let op: de prijs is exclusief €2,85 transactiekosten.

Bekijk de video

Do 07 september 2023 - 21:00

Coffeelab

Geweest

Prijzen

  • Normaal € 13,50

Programma

  • Aanvang voorstelling 21:00 uur
  • Einde 21:45 uur