Menu
Sluit
Tobias Wenting
 • Cabaret
 • Muziek

Tobias Wenting

Dwaalspoor

Do 23 juni 2022 - 20:30

Willem Twee toonzaal

Geweest

  Overige speeldata

Prijzen

 • Normaal € 7,50

Programma

 • Aanvang voorstelling 20:30 uur

Theaterlocatie: Willem Twee toonzaal

Kleinkunstenaar en pianist Tobias Wenting geeft samen met accordeonist Dirk Overbeek een ontroerend en virtuoos inkijkje in het leven van een modelbouwer. Want als modelbouwer wil je niets liever dan gezien worden. Maar als je altijd werkt met miniatuur, dan kan de echte wereld angstaanjagend groot zijn. In Dwaalspoor word je meegenomen op reis naar een overzichtelijk miniatuurlandschap waar iedereen een zitplek heeft.

Je kent hem misschien als de winnaar van de open audities op The Funniest Festival Ever 2021. Sinds zijn zevende speelt Tobias Wenting al piano. Hij studeerde aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag (de School Voor Jong Talent), de Musicube Academy in Bonn, het Conservatorium te Arnhem (Compositie voor Film en Theater) en aan de Koningstheateracademie in Den Bosch, de enige cabaretopleiding van ons land. Een waar talent én podiumbeest.

Accordeonist Dirk Overbeek laat in alles wat hij doet de veelzijdigheid zien van zichzelf en zijn instrument. In 2021 studeerde Dirk af aan het ArtEZ conservatorium in de richting Jazz & pop. Hoe graag hij ook in een muzikaal hokje geplaatst wil worden, voor Dirk is dat onmogelijk. Juist buiten de lijntjes komt hij het beste tot zijn recht.

In de echt wereld is alles reusachtig en rijden er ontzettend veel treinen. Maar in al die treinen is er voor lang niet iedereen een felbegeerde zitplek. Tobias en Dirk nemen je mee in hun muzikale wereld en gaan op reis door hun overzichtelijke miniatuurlandschap. Hier is wel voor iedereen een zitplek.

Tekst, muziek, toetsen: Tobias Wenting
Accordeon, bas, synthesizer: Dirk Overbeek
Regie: Annelies Herfst

 • Let op: de prijs is exclusief €2,85 transactiekosten.

Bekijk de video

Do 23 juni 2022 - 20:30

Willem Twee toonzaal

Geweest

  Overige speeldata

Prijzen

 • Normaal € 7,50

Programma

 • Aanvang voorstelling 20:30 uur