Menu
Sluit
Stine Jensen
 • Theatercollege

Stine Jensen

Go east! Een reis door de wereld van yoga, mindfulness en spiritualiteit

Ma 08 november 2021 - 20:30

Jheronimus Bosch Art Center

Geweest

  Overige speeldata

Prijzen

 • Normaal € 19,50

Programma

 • Aanvang voorstelling 20:30 uur
 • Geen pauze

Extra informatie

Inclusief drankje

Door productionele redenen is deze voorstelling geannuleerd.

Theaterlocatie: Jheronimus Bosch Art Center

Filosoof, schrijver en programmamaker Stine Jensen doet verslag van haar zoektocht door het spirituele (Wilde) Westen en haar onderzoek naar het ego, goeroes en andere ongemakken. Een theatercollege over geluk, yoga en mindfulness, voor iedereen die op zoek is naar meer balans. Wie niet?   

Drie banen, een zestig-urige werkweek, een berg deadlines en een jonge dochter zorgden ervoor dat Stine in een persoonlijke crisis belandde: ze ging door haar rug. Thuis op de bank overzag de filosoof de gejaagdheid van haar leven en besloot ze het roer om te gooien. Op zoek naar meer geluk, rust en balans tussen lichaam en geest, verkent ze de spirituele wereld en duikt ze in de wereld van mindfulness, meditatie en yoga. Ze verandert haar eetgewoonten en mediteert dagelijks. Maar wordt ze ook gelukkiger?

In dit theatercollege benadert Stine Jensen geluk en yoga vanuit een filosofische hoek. Ze zet alles helder uiteen en koppelt haar zoektocht aan haar ervaringen, met voldoende ruimte voor de bezoeker om een eigen visie te vormen. Haar boek Go East. Een filosofische reis door de wereld van yoga, mindfulness en spiritualiteit vormt de basis van dit college.

Stine na afloop in ‘s-Hertogenbosch in het echt ontmoeten? Na het college is er een Meet & Greet in het theater.

Over Stine Jensen

Stine Jensen studeerde literatuurwetenschap (cum laude) en filosofie in Groningen, waarna ze verder ging aan de Universiteit van Maastricht en promoveerde op 'Waarom vrouwen van apen houden'. Toen de zilverrug Bokito in 2007 uitbrak in Blijdorp en een vaste bezoekster ernstig verwondde, verwierf Stine nationale bekendheid. In de nasleep van de affaire bleek Stine Jensen een graag geziene gast in actualiteitenprogramma’s op radio en televisie. In 2017 deed ze mee aan Wie is de Mol en voor de televisie maakte ze de reisserie Licht op het Noorden en het filosofieprogramma Dus ik ben. Ze schreef een groot aantal boeken waaronder Ik lieg dus ik ben, Het broekpak van Olivia Newton-John en het kinderboek Lieve Stine, weet jij het? dat bekroond werd met de zilveren griffel.

stinejensen.nl

 • Let op: de prijs is exclusief €2,85 transactiekosten.
 • Bekijk hier wat onze coronamaatregelen zijn.

Ma 08 november 2021 - 20:30

Jheronimus Bosch Art Center

Geweest

  Overige speeldata

Prijzen

 • Normaal € 19,50

Programma

 • Aanvang voorstelling 20:30 uur
 • Geen pauze

Extra informatie

Inclusief drankje