Menu
Sluit
Stefano Keizers - Funniest Festival Ever!
  • Cabaret

Stefano Keizers - Funniest Festival Ever!

The Funniest Festival Ever!

Wo 01 september 2021 - 19:30

HAL8 - Brabanthallen

Geweest

Prijzen

  • Jongeren t/m 26 € 17,50
  • Normaal € 22,50

Programma

  • Aanvang voorstelling 19:30 uur

Hoe ontwikkelt humor zich in het holst van de nacht? Ontdek het samen met Stefano Keizers tijdens The Funniest Festival Ever! Tijdens het festival zie je de aller (aller) eerste try-out van zijn nieuwe voorstelling Hans Teeuwen.

Stefano Keizers, rasechte cabaretier en ook publiekslieveling van de kijkcijferhit Het Perfecte Plaatje, heeft zijn lichaam aan het publiek geschonken tijdens zijn eerste voorstelling, zijn ziel en zijn eer tijdens de tweede voorstelling en nu is de rest aan de beurt. Hij belooft je dat je daarna van hem af bent. Maar nog niet voordat hij met zijn derde voorstelling Hans Teeuwen een sterk staaltje cabaret laat zien.

The funniest festival ever! 

Op 1 september beleef je de nacht van de humor: één lange nacht waarin we met elkaar humor bevragen en beleven. Want wat de één een steengoede grap vindt, is voor de ander een grove belediging. The Funniest Festival Ever! is een programma met niet alleen cabaret, maar ook toneel, spoken word, debatten, muziek en wetenschap. Met gevestigde namen én de plek om nieuw talent te ontdekken. Koop een ticket voor één van de headliners en beleef gratis de rest van het unieke programma in de Brabanthallen!

De headliners

Koop een ticket voor één van de headliners en beleef de rest van het unieke programma gratis!
17.00 uur | Damn, honey
19.30 uur | Stefano Keizers
21.30 uur | Kiki Schippers
23.30 uur | Ramon Chatrer

Uniek programma

Met een kaartje voor Stefano Keizers krijg je toegang tot bijna alles wat The Funniest Festival Ever! te bieden heeft. Een festival tijdens één lange nacht waarin we humor bevragen en beleven. 

Talent pub, Vlamousse en Dukebox!

Ontdek nieuw en aanstormend talent in de speciale Talent pub en zie de winnaars van vorig jaar opnieuw op het podium: Farida Laan, Giovanni Callaars en Anouk Kragtwijk. Als bezoeker kun je ook deel uitmaken van het creatieve proces van het hilarische duo Vlamousse, een jong en een tikkeltje onfris cabaretduo dat bestaat uit Brigitte van Bakel & Maya van As. En muziekliefhebbers kunnen hun hart ophalen: Dukebox – hét urban- en hiphopproductiehuis uit Den Bosch – heeft een speciale line-up vol urban beats, uiteraard mét humor.

Wetenschap

Tijdens het festival ontrafelen ook vier vooraanstaande humorwetenschappers feiten en fabels over humor in een serie korte lezingen en experimenten, waarbij iedereen mag meediscussiëren. Want zijn mannen echt grappiger dan vrouwen? Mogen mensen overal grappen over maken? En is een grap eigenlijk wel zo onschuldig? Iedereen heeft een mening over humor maar wat zegt de wetenschap hierover?

Dat alles, en meer, ontdek je tijdens de nacht van de humor van The Funniest Festival Ever!

The Funniest Festival Ever! is een coproductie van Theater aan de Parade en de Koningstheateracademie en vindt plaats in de Brabanthallen.

Wo 01 september 2021 - 19:30

HAL8 - Brabanthallen

Geweest

Prijzen

  • Jongeren t/m 26 € 17,50
  • Normaal € 22,50

Programma

  • Aanvang voorstelling 19:30 uur