Menu
Sluit
Sara's Mysteries (6+)
  • Jeugd & familie

Sara's Mysteries (6+)

Sara de Monchy

Za 19 oktober 2024 - 15:00

Pleinzaal ongeplaceerd

Prijzen

  • Normaal € 15,00
  • Podiumpas € 0,00

Programma

  • Aanvang voorstelling 15:00 uur

Sara de Monchy komt naar het theater met haar populaire podcast! Samen met het publiek lost ze een nieuw mysterie op. Een live-podcast over de spannende zoektocht naar een verlaten spookdorp.

De 11-jarige Sammy wil weten: wat is er aan de hand in het mysterieuze spookdorp waar zijn moeder vandaan komt? Zij groeide op in een klein dorp in de bergen, maar dat dorp is nu helemaal verlaten. Sommige familieleden fluisteren dat het daar spookt. Zij willen er nooit meer naar toe. Maar Sammy wil daar niets van weten: hij wil terug naar de geboorteplek van zijn moeder, en erachter komen wat er precies aan de hand is in dit vreemde dorp. Spookt het er echt? En waarom is iedereen daar vertrokken? Samen met Sammy, zijn moeder en haar opnameapparatuur gaat Sara naar Marokko, naar het spookdorp. Ze gaan tot op de bodem uitzoeken wat het grote geheim van dat kleine dorp op de top van de berg is. Samen met Sammy, zijn moeder en haar opnameapparatuur gaat Sara naar Marokko, naar dat spookdorp. Ze gaan tot op de bodem uitzoeken wie dit oude vrouwtje is, van wie niemand ook maar de naam weet. Zou ze nog leven? Weet ze nog dat ze Sammy’s moeder ooit beter heeft gemaakt? En zou ze iets kunnen vertellen over waarom iedereen het dorp heeft verlaten? Sammy hoopt dat hij antwoorden krijgt op zijn vragen en meer te weten zal komen over het vrouwtje, oude tradities en het verlaten dorp.

In Sara’s Mysteries – de theatervoorstelling ga jij mee op roadtrip naar Marokko en help je Sara om Sammy’s mysterie te ontrafelen. Je beslist mee hoe het onderzoek gaat verlopen. Alle geluiden en muziek worden live op het podium gemaakt. Je krijgt een kijkje in de keuken van het maken van deze populaire podcast met 800.000 luisteraars! Sara’s Mysteries – de Theatervoorstelling is een interactieve live-show gebaseerd op het programma 'Sara's Mysteries' van NTR waarin de realiteit van Sammy’s zoektocht versmelt met de avontuurlijke verbeelding van een theatervoorstelling.

En … neem vooral je eigen mysterie mee naar het theater! In de foyer van het theater is van alles te beleven en kan je met elkaar je eigen mysterie ontrafelen.

concept en spel: Sara de Monchy muziek en spel: Haytham Safia compositie: Darius Timmer sound design on stage en spel: Brandon Grötzinger

  • Let op: de prijs is exclusief € 2,85 transactiekosten.
  • Deze voorstelling is geschikt voor iedereen vanaf 6 jaar.

www.stiponstage.nl/sarasmysteries

In de pers

“Sara’s Mysteries is een ontroerende en onbevangen podcast over de kleine raadsels des levens”

de Volkskrant

Za 19 oktober 2024 - 15:00

Pleinzaal ongeplaceerd

Prijzen

  • Normaal € 15,00
  • Podiumpas € 0,00

Programma

  • Aanvang voorstelling 15:00 uur