Menu
Sluit
Peachez
  • Toneel

Peachez

Toneelgroep Maastricht

Wo 21 april 2021 - 20:00

Livestream

Geweest

    Overige speeldata

Prijzen

Vanaf € 0,00

Programma

  • Aanvang voorstelling 20:00 uur
  • Geen pauze

Extra informatie

Exclusief drankje

Peachez is een bloedstollende reconstructie van een fatale liefdesgeschiedenis en een bewerking van Ilja Leonard Pfeijffers succesroman uit 2017 die werd genomineerd voor de Libris Literatuurprijs 2018.

Porgy Franssen speelt een professor van zekere leeftijd die al zijn leven lang leeft in zijn hoofd en de boeken die hij bestudeert. Tot hij op een dag een mailtje krijgt van een hem onbekende vrouw. Ze noemt zichzelf Sarah Peachez. Er ontspint zich een hartstochtelijke mailwisseling. Waar de professor niet meer op rekende gebeurt: hij vindt de liefde die zijn leven rigoureus zal veranderen. Alleen niet op de manier waarop hij in eerste instantie had gehoopt.

De regie van Peachez is in handen van artistiek leider Michel Sluysmans. Porgy Franssen en Maartje van de Wetering spelen de hoofdrollen. Met ingang van 3 maart wordt de rol van Maartje van de Wetering overgenomen door Sofie Porro. Zij worden muzikaal bijgestaan door de Vlaamse multi-instrumentalist Axl Peleman. 

Live voorstellingen in Zoom
Peachez ging op 28 september 2019 in Theater de Bordenhal in Maastricht in première en speelde ruim 40 keer in de Nederlandse theaters voor uitverkochte zalen. De reprisetournee in het najaar van 2020 is vanwege de lockdown vervroegd stopgezet. Sinds december 2020 speelt Toneelgroep Maastricht Peachez live via Zoom.

Foto: Bjorn Frins 

Wo 21 april 2021 - 20:00

Livestream

Geweest

    Overige speeldata

Prijzen

Vanaf € 0,00

Programma

  • Aanvang voorstelling 20:00 uur
  • Geen pauze

Extra informatie

Exclusief drankje