Menu
Sluit
Nieuwe Namen
  • Cabaret
  • Knowing you, knowing me

Nieuwe Namen

Luan Buleshkaj en Martijn Crins

Wo 25 januari 2023 - 20:00

PERRON-3

Geweest

Prijzen

  • Jongeren t/m 25 jaar (beschikbaar 48 uur voor aanvang) € 12,50
  • Normaal € 19,50

Programma

  • Aanvang voorstelling 20:00 uur

Extra informatie

Inclusief drankje

Theaterlocatie: PERRON-3

Opzoek naar een goede manier om de buikspieren flink te trainen na de feestdagen? Wij tippen de Nieuwe Namen. Want ze zijn nieuw, ze hebben talent én ze zijn op hun eigen manier heel erg grappig. Ontdek nieuw cabarettalent nog voordat ze de grote zaal uitverkopen! Martijn Crins en Luan Buleshkaj doen er alles aan om jou zo hard te laten lachen, dat de tranen over je wangen lopen.

Luan Buleshkaj:
Hij is een woordenkunstenaar in de breedste zin van het woord en een gevestigde naam in de spoken word-scene van Nederland. Maar misschien ken Luan Buleskaj beter als battlerapper. Misschien ben je hem ooit tegen het lijf gelopen op Lowlands of gezien in Paradiso? Hij was huisdichter bij ‘Spijker met Koppen’, ‘FunX’ en ‘Pakhuis de Zwijger’. Tja, wat heeft hij niet gedaan? Een solovoorstelling. Dat stond hoog op het lijstje. En ook dat is hem nu gelukt! In Leeuwenkind kaart hij zowel persoonlijke als actuele onderwerpen aan. Opgroeien als enig kind met een alleenstaande moeder, de oorlog in Kosovo, mannelijke kwetsbaarheid, multiculturaliteit en vriendschap komen voorbij.

Martijn Crins:
In 2009 won Martijn de jury- en publiekprijs op het Cameretten Festival, maar toch besloot hij om als muzikant en acteur verder te gaan. Hij trok de wereld in. via theater, film, muziek, voetbalkantines, kroegen, natuurgebieden en gemoedstoestanden is hij nu terug als cabaretier.

In zijn show Mesthoop slingert hij zichzelf in de drek van het leven, hij speelt gitaar, zingt, acteert en vertelt.

Over opgroeien in een Limburgs dorp en je verloren voelen in de grote stad. Van feestterrein Ripupulo, Alfons de Moppenman, het bevrijden van een beer tot aan een ode aan de anus. Alles komt voorbij. Mesthoop is een bonte aaneenschakeling van sketches, liedjes en verhalen. Geen braaf afgerond verhaal, maar een energieke, associatieve zoektocht naar het antwoord op die ene vraag: hoe moet dat eigenlijk, leven?

Beeld: Vincent van den Hoogen en Arijan Zymeraj
Scenefoto's: Vanessa Scheer

  • Let op: de prijs is exclusief €2,85 transactiekosten.

Bekijk de video

Wo 25 januari 2023 - 20:00

PERRON-3

Geweest

Prijzen

  • Jongeren t/m 25 jaar (beschikbaar 48 uur voor aanvang) € 12,50
  • Normaal € 19,50

Programma

  • Aanvang voorstelling 20:00 uur

Extra informatie

Inclusief drankje