Menu
Sluit
NAFT + support
  • Muziek

NAFT + support

Vr 17 maart 2023 - 20:30

Willem Twee Poppodium

Prijzen

Vanaf € 13,00

Programma

  • Aanvang voorstelling 20:30 uur

Theaterlocatie: Willem Twee Poppodium

We zullen onze liefde voor blaasmuziek niet onder stoelen of banken steken. Na het festival Horn of Plenty pakken we lekker door met blaasmuziek en halen we samen met Willem Twee de Belgische band NAFT naar Den Bosch.

NAFT is de festivalsensatie van het moment. NAFT knalt. Explosieve drums, opgepompte bassax, oververhitte bariton, een scheurende tenor en licht ontvlambare trompet blenden tot een eigenzinnige mix van de betere beats. NAFT blaast brass over je techno en drumt je house inclusief voortuin in lichterlaaie. De ultieme brandstof om een podium te laten draaien, laaien, ontploffen. In 2018 begonnen op straat in Gent, vandaag op podium van Willem Twee Poppodium.

In het najaar van 2022 bracht de band debuut EP A-sides uit. De 4 tracks op de EP laten perfect zien hoe de bandleden van NAFT hun akoestische techno brass perfect hebben uitgewerkt in de afgelopen jaren. Deel 2 (B-sides) staat op de planning voor begin 2023 en dat is slechts het begin. We kunnen nog veel verwachten van deze Belgische live-sensatie.

Vr 17 maart 2023 - 20:30

Willem Twee Poppodium

Prijzen

Vanaf € 13,00

Programma

  • Aanvang voorstelling 20:30 uur