Menu
Sluit
Lachen & happen
  • Cabaret
  • Echt Bosch

Lachen & happen

met Sophie de Koeijer en Judith Adema

Za 18 mei 2024 - 18:00

Huiskamer

Geweest

Prijzen

  • Normaal € 18,50

Programma

  • Aanvang voorstelling 18:00 uur

Bij dit nieuwe concept van Theater aan de Parade mag je lekker lachen met volle mond. Tijdens een simpele maar heerlijke maaltijdsoep met brood krijg je ook nog twee jonge, getalenteerde cabaretiers voorgeschoteld. Vers van de pers van de koningstheateracademie, dé broedplaats voor Nederlands cabaret-talent.

Onder leiding van host Suus Hoppenbrouwers presenteren we iedere editie twee nieuwe talenten. Met deze editie Sophie de Koeijer en Judith Adema.

Sophie de Koeijer

Als jonge vrouw met autisme heeft Sophie het handboek voor het leven gemist. Verder niet erg, maar wel onhandig als je net op zoek wilt naar de liefde. In een korte, muzikale show vol zelfspot neemt Sophie je mee in het leven van een alien tussen de mensen. Zijn we eigenlijk wel allemaal zo verschillend?

Sophie studeerde in 2022 af aan de Koningstheateracademie en is voornemens te ontgroeien tot de Nederlandse Lady Gaga. Al zingend en spelend baant ze zich een weg door het Nederlandse theaterlandschap. Verwacht grootse liedjes die andere werelden beschrijven, toffe kostuums en een hoog dansbaarheidsgehalte.

Judith Adema

“Ik heb het mooier gemaakt, dat weet ik nog. Mijn moeder zei dat er geen bloemen stonden en geen mensen waren. Die heb ik er zelf bij bedacht.”

In de voorstelling Opkalefateren vraagt Judith zich af of er niet een andere manier is van naar het leven kijken dan altijd alles mooier te maken. Ze neemt je mee aan de hand van aangrijpende liedjes, komische teksten en ontroerende inzichten. 

Koningstheateracademie

Lachen & happen is een productie van Theater aan de Parade in samenwerking met de Koningstheateracademie. Bij de in Den Bosch gevestigde cabaretopleiding hebben vele bekende cabaretiers hun roots, zoals Pieter Derks, Jochen Otten, Leo Alkemade, Louise Korthals, Kirsten van Teijn en Thijs van de Meeberg.

  • Inclusief maaltijdsoep met brood.
  • Let op: de prijs is exclusief €2,85 transactiekosten.

Za 18 mei 2024 - 18:00

Huiskamer

Geweest

Prijzen

  • Normaal € 18,50

Programma

  • Aanvang voorstelling 18:00 uur