Menu
Sluit
Knallen (6+)
  • Jeugd & familie

Knallen (6+)

4BEAT

Zo 26 september 2021 - 15:00

PERRON-3

Geweest

Prijzen

  • Normaal € 15,00

Programma

  • Aanvang voorstelling 15:00 uur

Extra informatie

Exclusief drankje

Theaterlocatie: PERRON-3

De onvermoeibare drummers van 4BEAT zijn niet stoppen. Na drie succesvolle en swingende programma’s zijn ze terug met een nieuwe spetterende voorstelling! Drummen, tikken, klappen, trommelen, zingen, fluiten, trappelen, neuriën, stampen, kortom... KNALLEN!

De vier percussionisten van 4BEAT staan te springen om weer het theater in te gaan! Met hun nieuwe energieke show maakt het publiek opnieuw kennis met trommels en ritmes uit de hele wereld. Spetterende drums en percussie uit Afrika, Azië en Latijns Amerika worden gecombineerd met speciaal geproduceerde sounds van de DJ, oriëntaalse percussie, zang en dans. KNALLEN! is een swingende show voor jong en oud waarin niet veel gepraat wordt, maar waar de drie percussionisten en de DJ het publiek alle hoeken van het theater laten zien. Geloof ons, het zal heel moeilijk worden om in je stoel te blijven zitten!

Musici:
Gianna Tam (Suriname) is de dochter van slagwerker Lucas van Merwijk. Zij heeft de afgelopen 15 jaar bij Drums United gespeeld,  afgelopen jaar drumde ze in het programma van Edsilia Rombley en ze heeft als gastpercussionist opgetreden bij The Ladies of Soul. Momenteel zingt ze backing vocals bij Trijntje Oosterhuis.

Alper Kekec (Turkije) bespeelt de mystieke oriëntaalse percussie op virtuoze manier. Alper studeerde aan het conservatorium in Izmir, Turkije. Sinds 2006 geeft hij les aan de Codarts conservatorium in Rotterdam. Net als Gianna Tam is hij vast bandlid in de slagwerkgroep Drums United waarmee hij rond de wereld heeft getoerd.

Vernon Chatlein (Curaçao) is percussionist met een achtergrond in Afro-Cubaanse, Latijnse en Amerikaanse muziek en jazz. Hij studeerde twee jaar aan het conservatorium in Havana, Cuba en ontving de ‘Stichting Jazz Talent Award’. Vernon heeft opgetreden met artiesten als Tania Kross, Izaline Calister en Kuenta i Tambú.

DJ Charlie den Hertog (Nederland) is 24 jaar oud en heeft de opleiding ‘Sound Education’ in Utrecht afgerond. Momenteel studeert hij aan de Herman Brood Academie voor sound producer. Als DJ en producer werkte hij naast 4BEAT met een groot aantal uiteenlopende acts en producties.

Foto: Willem Schalekamp

  • Let op: de prijs is exclusief €2,85 transactiekosten

Bekijk de video

Zo 26 september 2021 - 15:00

PERRON-3

Geweest

Prijzen

  • Normaal € 15,00

Programma

  • Aanvang voorstelling 15:00 uur

Extra informatie

Exclusief drankje