Menu
Sluit
Horn of Plenty: Tegenwind (7+)
  • Dans
  • Jeugd & familie

Horn of Plenty: Tegenwind (7+)

De Stilte & Artvark Saxophone Quartet

Zo 10 maart 2024 - 15:00

Verkadefabriek

Prijzen

Vanaf € 12,50

Programma

  • Aanvang voorstelling 15:00 uur
  • Einde 16:00 uur

In de dansvoorstelling Tegenwind blazen de vier saxofoonspelers van Artvark en het dansgezelschap de Stilte vrolijk tegen de wind in.

‘The answer my friend, is blowin’ in the wind, the answer is blowin’ in the wind.’ - Bob Dylan

De succesvolle samenwerking van de Stilte en het Artvark saxofoonkwartet Bosch in Bed krijgt een vervolg met de voorstelling Tegenwind

Gebaseerd op het volledige album ‘Mother of Thousand’ van Artvark maakte Jack Timmermans dertien schetsen op evenveel muziekstukken. Dertien losse stukken muziek en dans komen samen in een veranderend decor van glasgordijnen en stoelen. 

Het podium ademt een voorbije tijd en lijkt te verwijzen naar terrassen, pleinen en soortgelijke locaties waar mensen samenkomen. Aangezet door de muziek komen vier dansers in aanraking met elkaar. 

www. destilte.nl 
www.artvarksq.com

Horn of Plenty: Experience the hottest horns to the fullest!
Tegenwind (7+) is onderdeel van het festival Horn of Plenty. Van 4 t/m 10 maart 2024 kleurt ’s-Hertogenbosch weer roze voor dit grote blaasmuziekspektakel van Nederland. Samen met trompettist Eric Vloeimans zet Horn of Plenty de blaasmuziek maar liefst zeven dagen lang, verspreid over de meest prominente podia van de stad, in het zonnetje. Het wordt een kleurrijk spektakel, waarbij allerlei genres aan bod komen. Kom genieten van extravagante optredens en intieme concerten én laat je omverblazen door dit meerdaagse feest van de blaasmuziek. Vanaf drie concerten of meer ontvang je korting op je tickets. Ga voor meer info naar: hornofplentyfestival.nl.

Horn of Plenty wordt mede mogelijk gemaakt door BIMpro, CultuurfondsMingus-fonds voor jazz en geïmproviseerde muziek, Jazzwerkplaats Den Bosch, Verkadefabriek en vrienden van Theater aan de Parade.     

Bekijk de video

Zo 10 maart 2024 - 15:00

Verkadefabriek

Prijzen

Vanaf € 12,50

Programma

  • Aanvang voorstelling 15:00 uur
  • Einde 16:00 uur