Menu
Sluit
Horn of Plenty: Electronic Beats & Tropical Heat
  • Muziek
  • Horn of Plenty

Horn of Plenty: Electronic Beats & Tropical Heat

NAFT & Lo Poloko

Vr 08 maart 2024 - 20:30

Willem Twee poppodium

Prijzen

  • Normaal € 19,50

Programma

  • Aanvang voorstelling 20:30 uur
  • Met pauze
  • Einde 23:00 uur

NAFT en Lo Poloko laten je dansen alsof het je laatste dag op aarde is! NAFT is een uniek instrumentaal tech housefenomeen uit België. Vier blazers en twee drummers brengen een beukende muur van techno- en housebeats. Lo Poloko is een mix van mariachi balkan koperblazers, bombastische latin grooves, rock gitaarriffs en hyper energieke percussie. Een unieke combinatie van dansbaar geluid op één avond; stilstaan is verboden!

NAFT
NAFT mixt de energie van de brasscultuur met de extatische dance sound van weleer, en zet zo de ‘Sound of Belgium’ nationaal en internationaal op de kaart. Hun unieke benadering tilt het genre naar een compleet nieuwe beleving. NAFT brengt een liveshow die kan concurreren met DJ-acts, met daarbovenop een aanstekelijke live-ervaring die blijft nagalmen. Als geen ander laat NAFT de boel draaien, laaien en onvermijdelijk ontploffen.

NAFT ontstond in 2018 uit een zeldzame muzikale klik tussen Floris De Smet, Tom Heynssens, Robbe Latré, Niels Van Paemel, Geraard Buyck en Dimitri Defossé, en evolueerde ondertussen van guerrilla straatband tot indrukwekkende live-act met ervaring op honderden podia in binnen- en buitenland. Hun sterke livereputatie bracht hen al op talloze gerenommeerde Europese podia (Dour, Paradiso, Oerol, Extrema Outdoor, Mañana Mañana, Ruigoord etc.). In mei 2023 releasden ze hun eerste self-titled album dat de overgang naar een volwaardige live tech house act compleet maakten.

Lo Poloko
Lo Poloko is een eclectisch collectief van muzikanten met roots in Mexico, Chilli, Spanje, Italië en Portugal die elkaar in Rotterdam hebben gevonden. Met Latin muziek als core concept is hun muziek een voortdurende zoektocht naar nieuwe geluiden, waarbij talloze verschillende stijlen in de Lo Poloko-machine worden versnipperd. Rock, Ska, Cumbia, Reggae, Balkan, Dub… ze omarmen ze allemaal! Elke kleur wordt omarmd om dit unieke amalgaam te creëren dat ze Big Tropical Bang noemen. Living la Covida Loca is hun debuutalbum, dat in het najaar van 2023 werd uitgebracht. Elf unieke tracks geïnspireerd op hun ervaringen in deze rare tijden, een verbluffende geluidsreis over de hele wereld, een echte Big Tropical Bang!

Horn of Plenty: Experience the hottest horns to the fullest!
Electronic Beat & Tropical Heat met NAFT en Lo Poloko is onderdeel van het festival Horn of Plenty. Van 4 t/m 10 maart 2024 kleurt ’s-Hertogenbosch weer roze voor dit grote blaasmuziekspektakel van Nederland. Samen met trompettist Eric Vloeimans zet Horn of Plenty blaasmuziek maar liefst zeven dag lang, verspreid over de meest prominente podia van de stad, in het zonnetje. Het wordt een kleurrijk spektakel, waarbij de meest uiteenlopende genres aan bod komen. Kom genieten van extravagante optredens en intieme concerten en laat je omverblazen door dit meerdaagse feest van de blaasmuziek. Vanaf drie concerten of meer ontvang je korting op je tickets. Ga voor meer info naar: hornofplentyfestival.nl.   

Horn of Plenty wordt mede mogelijk gemaakt door BIMpro, CultuurfondsMingus-fonds voor jazz en geïmproviseerde muziek, Jazzwerkplaats Den Bosch, Verkadefabriek en vrienden van Theater aan de Parade.  

www.naft.live & www.lopoloko.com  

Beeld: Monday Jr & Javier Infestas

- Let op: de prijs is exclusief € 2,85 transactiekosten

Bekijk de video

Vr 08 maart 2024 - 20:30

Willem Twee poppodium

Prijzen

  • Normaal € 19,50

Programma

  • Aanvang voorstelling 20:30 uur
  • Met pauze
  • Einde 23:00 uur