Menu
Sluit
Heldenketting - gratis openingsavond
  • Specials
  • Verken het verleden

Heldenketting - gratis openingsavond

Het Zuidelijk Toneel - Theater aan de Parade

Za 02 oktober 2021 - 19:00

HAL8, kleine zaal - Brabanthallen

Geweest

Prijzen

  • Genodigd € 0,00

Programma

  • Aanvang voorstelling 19:00 uur

Extra informatie

Inclusief drankje

Op zaterdagavond 2 oktober openen we de Heldenketting, een bijzondere expositie van 50 Bossche helden, gefotografeerd door straatfotograaf en collage-kunstenaar Nikki Nordmann. En jij kan er gratis bij zijn! Bij de opening zullen veel van de helden aanwezig zijn, net als genodigden als locoburgemeester Jan Hoskam. Ontdek het verhaal van deze bijzondere Bossche helden onder het genot van een hapje en een drankje, en ontdek meteen onze nieuwe theaterlocatie HAL8 in de Brabanthallen! 

De toegang voor de opening van de expositie is gratis, maar je hebt wel vrijkaarten nodig, die je hier rechts kunt bestellen. Ook is het mogelijk om een donatie te doen. Dit bedrag gaat volledig naar het Theater aan de Parade fonds, waarmee we bijzondere projecten als de Heldenketting financieren. 

We maken er graag een feestelijke avond van, waarbij we je ontvangen met een hapje en een drankje. Meerdere helden zullen aan het woord komen, net als Piet Menu, artistiek leider van Het Zuidelijk Toneel, Alex Kühne, directeur van Theater aan de Parade en locoburgemeester Jan Hoskam.

19.00 uur | Ontvangst in HAL8, Diezekade 2, 's-Hertogenbosch
19.30 uur | Start programma
21.30 uur | Einde programma

Aanleiding Heldenketting

De Onofficiële Nachtburgemeester, De Vliegensvlugge Vakkenvuller, De Veelvoudig Vrijwilliger, De Groene Grootheid, De Koppige Kunstenaar. Welke helden kleuren jouw stad? Dat is de vraag die Het Zuidelijk Toneel heeft gesteld en waardoor een heldenketting is ontstaan: een expositie van 50 helden, geportretteerd door een lokale kunstenaar. Theater aan de Parade wil het podium van de stad zijn. Een plek waar je even ontsnapt aan de waan van de dag door iets te bieden wat herkenbaar is én tot nadenken aanzet. We zien het als onze taak om mensen te inspireren. En een podium te bieden. Aan 50 bijzondere helden van Den Bosch.

Reis door de stad

Heldenketting is te zien van 2 oktober tot 3 december in HAL8 in de Brabanthallen. Vervolgens gaat de tentoonstelling op reis langs diverse locaties in de Bossche binnenstad.

Za 02 oktober 2021 - 19:00

HAL8, kleine zaal - Brabanthallen

Geweest

Prijzen

  • Genodigd € 0,00

Programma

  • Aanvang voorstelling 19:00 uur

Extra informatie

Inclusief drankje