Menu
Sluit
Ernst Jansz in concert
  • Muziek
  • Popmuziek

Ernst Jansz in concert

Ernst Jansz en band

Za 19 februari 2022 - 20:00

PERRON-3

Geweest

Prijzen

  • Normaal € 26,50

Programma

  • Aanvang voorstelling 20:00 uur

Theaterlocatie: PERRON-3*

Doe Maar-icoon Ernst Jansz ging na het daverende succes van de band solo. En hóé! In zijn muziek is Jansz een rasechte verhalenverteller en ook de protestsong schuwt hij niet. Voor deze voorstelling verzamelde hij zijn mooiste liedjes én een aantal van zijn briljante Bob Dylan-vertalingen (‘Prachtig vertaald’, schreef de Volkskrant), waarvoor hij een Edison-nominatie ontving.

‘Ernst Jansz staat op gelijke hoogte met Bob Dylan en Leonard Cohen en overstijgt meermaals het werk van Lennaert Nijgh’, schreef de pers over de muzikant en oprichter van Doe Maar. Na het succes van de band ging Jansz solo en bracht sindsdien vijf albums en evenzoveel boeken uit. Want verhalen vertellen, dát is wat Jansz het liefst doet. Ook het protestlied schuwt hij niet. Voor vanavond dook hij het archief in en stelde een speellijst met zijn mooiste liedjes samen. Aangevuld met een aantal prachtige Bob-Dylan vertalingen waarvoor hij genomineerd werd voor een Edison. 

Een avond met Ernst Jansz is een unieke belevenis, niet in het minst door de fantastische muzikanten die hem begeleiden: Aili Deiwiks op viool, Guus Paat op gitaar en Richard Wallenburg op bas. Ernst Jansz vindt het zijn beste band ooit. Wij óók! Perfect voor een leuk avondje uit voor 2.

ernstjansz.com

Beeld: Wop van Eis

*Let op: vanwege de huidige coronamaatregelen is er een andere zaalindeling. Dit betekent dat onze collega's je naar een zitplaats begeleiden. Zo zorgen we ervoor dat er voor iedereen plaats is én je voldoende afstand houdt ten opzichte van andere bezoekers. We hopen hiervoor op je begrip!

  • Let op: de prijs is exclusief €2,85 transactiekosten.
  • Bekijk hier wat onze coronamaatregelen zijn.

Za 19 februari 2022 - 20:00

PERRON-3

Geweest

Prijzen

  • Normaal € 26,50

Programma

  • Aanvang voorstelling 20:00 uur