Menu
Sluit
Echte Bossche Prom
 • Muziek

Echte Bossche Prom

Koninklijke Harmonie ’s-Hertogenbosch

Vr 28 oktober 2022 - 20:00

Maaspoort Den Bosch

Geweest

  Overige speeldata

Prijzen

 • Normaal € 25,00

Programma

 • Aanvang voorstelling 20:00 uur

Theaterlocatie: Maaspoort Den Bosch

Koninklijke Harmonie 's-Hertogenbosch komt met de Echte Bossche Prom naar de Maaspoort! Het concert knipoogt naar een succesvol evenement van de Koninklijke Harmonie: het Grand Gala du Kwek. Een mix van klassiek, pop, feestelijk Brabants, Nederlandstalig én een aantal soloartiesten waaronder Loïs van de Ven.

Nieuw, nieuw, nieuw: de Koninklijke Harmonie 's-Hertogenbosch presenteert de Echte Bossche Prom. “De eerste keer van hopelijk een mooie traditie”, aldus Roger Schouten, medeorganisator van het Promconcert.

Het nieuwe evenement knipoogt naar een succesvol evenement van de Koninklijke Harmonie: het Grand Gala du Kwek. De Echte Bossche Prom is vergelijkbaar met de sfeer van het gala, alleen is de muziek wat anders. Een herkenbare mix van klassiek, pop en feestelijk Brabants en Nederlandstalig. Denk ook aan de Engelse Promconcerten met die bijzondere sfeer en publiek dat volop meedoet en geniet. 

De Koninklijke in De Maaspoort
Het sportcomplex De Maaspoort wordt omgetoverd tot een concerthal. “Een locatie die een Promconcert waardig is, dat weten we zeker. Er is genoeg plaats voor mensen die op een ontspannen manier van de eerste Echte Bossche Prom kunnen genieten. Met artiesten die de sfeer uitstekend aanvoelen en kwaliteit brengen met een toegankelijk repertoire ”, belooft Roger Schouten.

Solist Loïs van de Ven
Tijdens dit concert sluit ook de Bossche Loïs van de Ven aan. Maar ook soloartiesten als Ingrid van den Nieuwenhuizen, Marjolijn Verhagen, Leo Donkers en Sander van de Gevel zullen niet ontbreken. De muzikanten van de Koninklijke Harmonie ’s-Hertogenbosch zijn direct na de zomervakantie gestart met het repeteren en kijken net als de solisten erg uit naar deze avonden. Het orkest staat onder leiding van Ron Antens, de dirigent die Sjef Ipskamp opvolgde en nu voor de eerste keer concerteert met de Koninklijke. Kom je ook kijken?

 • Let op: de prijs is exclusief €2,85 transactiekosten.
 • Echte Bossche Prom is een zit-evenement

 

Vr 28 oktober 2022 - 20:00

Maaspoort Den Bosch

Geweest

  Overige speeldata

Prijzen

 • Normaal € 25,00

Programma

 • Aanvang voorstelling 20:00 uur