Menu
Sluit
De Nieuwe Namen
 • Cabaret
 • The Next Generation

De Nieuwe Namen

Remy Evers, Samir Fighil, Marco Lopes, Guido Spek & Chris Verlaan

Vr 29 januari 2021 - 19:00

TP in HAL8 - Brabanthallen

Verwijder van wensenlijst Zet op wensenlijst

Prijzen

Tickets

 • Normaal € 19,50

Programma

 • Aanvang voorstelling 19:00 uur
 • Geen pauze

Extra informatie

Exclusief drankje

Deze voorstelling is helaas geannuleerd door de coronamaatregelen. Bezoekers worden persoonlijk geïnformeerd.

Theater aan de Parade geeft aanstormend cabarettalent een podium. Tijdens De Nieuwe Namen cabaretavond treden vijf cabaretiers op die op het punt staan om door te breken voor het grote publiek. Gegarandeerd lachen tot je buikpijn hebt.

Ontdek het nieuwe aanstormend cabarettalent van 2021. Vijf cabaretiers slaan de handen ineen en verzorgen samen een avondvullend programma met de grappigste verhalen. Ze komen allemaal aan bod en nemen allemaal hun moment om te shinen!

Remy Evers:
Remy Evers (winnaar juryprijs Cameretten 2019) zal zijn ideale wereld aan u tonen. Van Prins Carnaval tot een soldaat op vredesmissie in oorlogsgebied. Absurdistisch, kinderlijk, energiek, fysiek en een vleugje engagement zijn de meest passende woorden bij deze cabaretier. Een reis door het brein van iemand die niet volwassen wil worden.

Guido Spek:
Want wat is het alternatief? Guido Spek zoekt tijdens zijn eerste cabaretprogramma naar mogelijke antwoorden op grote en kleine levensvragen. Guido Spek deed nooit mee aan ‘Lingo’ en was niet te zien in ‘Flikken Maastricht’, ‘Soldaat van Oranje’ of ‘Verliefd op Cuba’. Wat hij wel allemaal gedaan heeft kunt u online opzoeken, maar of u alles moet geloven? #GNAWOIS.

Marco Lopes:
In ‘Wees Blij’ neemt Marco niet alleen zijn eigen mankementen onder de loep, maar ook die van ons allemaal. Marco schiet van verwondering in verbazing en van ergernis naar haat en hij is er blij om. We lachen soms als een boer met kiespijn of knijpen in onze handen om ons dagelijks geluk. We hebben meer met elkaar gemeen dan we soms denken, dus wees blij!

Samir Fighil:
Samir wil thuis de perfecte vader en man zijn, op zijn werk de beste ambtenaar en ook nog eens het liefst iedereen te vriend houden. Dat gaat natuurlijk fout. Nu is hij niet alleen de kluts maar ook zijn schwung kwijt. Met scherpe observaties, herkenbare verhalen en originele typetjes geeft hij een inkijkje in de verschillende werelden waarin hij leeft en laat hij zich zonder er om heen te lullen van zijn kwetsbaarste kant zien.

Chris Verlaan:
Jury- én publieksprijs winnaar Cameretten, Chris Verlaan, debuteert met zijn muzikaal cabaretprogramma ‘Man in de Maak’. In ‘Man in de Maak’ vertelt Chris wat er niet klopt in onszelf, in de maatschappij en wat hij mist. Hij deelt liefdevolle klappen uit, cynisch en pessimistisch, maar tóch vrolijk makend.

Foto: Jasper Suyk, Jaap Reedijk & Anne van Zantwijk

 • Let op: de prijs is exclusief €2,85 transactiekosten.
 • Bekijk hier wat onze coronamaatregelen zijn.
 • Deze voorstelling is door de coronamaatregelen verplaatst. De originele datum was 10 november 2020.

Vr 29 januari 2021 - 19:00

TP in HAL8 - Brabanthallen

Verwijder van wensenlijst Zet op wensenlijst

Prijzen

Tickets

 • Normaal € 19,50

Programma

 • Aanvang voorstelling 19:00 uur
 • Geen pauze

Extra informatie

Exclusief drankje