Menu
Sluit
De Familie Sax (4+)
  • Jeugd & familie
  • Muziek

De Familie Sax (4+)

Berlage Saxophone Quartet

Zo 08 december 2024 - 11:00

Pleinzaal

Prijzen

  • Normaal € 15,00

Programma

  • Aanvang voorstelling 11:00 uur

Stel je voor: saxofoons die met elkaar praten, huilen, lachen, en een heuse familie vormen, variërend van de mopperige opa bassax tot het schattige kleintje schuifsax. Maak kennis met de unieke en tegelijkertijd zo herkenbare Familie Sax!

De Familie Sax gaat binnenkort verhuizen. Te midden van tientallen verhuisdozen nemen de gezinsleden met een zweem van verdriet afscheid van het oude en vertrouwde, om samen warme herinneringen op te halen. Soms angstig voor het nieuwe, dan weer het nieuwe avontuur met open armen ontvangend.

Te midden van de hectiek van de verhuizing is er altijd ruimte voor magie, via de betoverende projecties van Jurjen Alkema die de Familie Sax en hun leefwereld tot leven brengen. Laat de saxofoons je meenemen op een betoverende reis, waarin dagdromen werkelijkheid worden.

Over Berlage Saxophone Quartet
Het Berlage Saxophone Quartet (BSQ) wordt gezien als voorvechter van een nieuwe generatie saxofoonkwartetten die deze discipline binnen de klassieke muziekwereld stevig op de kaart zet. Opvallend daarbij is de unieke combinatie van muzikale diepgang en verfijning, aangevuld met een aansprekende presentatie waarin andere disciplines de muzikale lading versterken.

Het kwartet bestaat uit Lars Niederstrasser (sopraansaxofoon), Peter Vigh (altsaxofoon), Juani Palop (tenorsaxofoon) en Eva van Grinsven (baritonsaxofoon). Peter Vigh is tevens huisarrangeur en componist, van wiens kwaliteiten het kwartet vaak en gretig gebruikmaakt.

Credits:
Regie en choreografie: Ria Marks Decor- licht- en videoontwerp: Jurjen Alkmea Arrangementen en composities: Peter Vigh Sopraan- en bassaxofoon: Lars Niederstrasser Altsaxofoon: Peter Vigh Tenorsaxofoon: Juani Palop Alt- en baritonsaxofoon: Eva van Grinsven

  • Let op: de prijs is exclusief € 2,85 transactiekosten.
  • Deze voorstelling is geschikt voor iedereen van 4 jaar en ouder

Beeld: Sjeng Schupp

Zo 08 december 2024 - 11:00

Pleinzaal

Prijzen

  • Normaal € 15,00

Programma

  • Aanvang voorstelling 11:00 uur