Menu
Sluit
DaClub presenteert: Mevr. van Heck's x-mas dinnershow
 • Specials

DaClub presenteert: Mevr. van Heck's x-mas dinnershow

Mevr. van Heck & Friends i.s.m. Theater aan de Parade

Wo 30 maart 2022 - 19:30

Hertogzaal - Brabanthallen

Geweest

  Overige speeldata

Prijzen

 • Normaal € 75,00

Programma

 • Aanvang voorstelling 19:30 uur
 • Geen pauze

Extra informatie

Exclusief drankje

Theaterlocatie: Hertogzaal - Brabanthallen

Hét verrassendste avondje uit van de lente. Want Theater aan de Parade en de jongens van de soul/funk band Mevr. Van Heck presenteren op 30 maart, 1 en 2 april een speciale kersteditie van DaClub. Een verrassende dinnershow vol muziek, cabaret, eten en natuurlijk drinken. Een geheel verzorgd avondje uit, want all-inclusive inclusief een uitgebreid kerstdiner op niveau met bijpassende wijntjes (of wat anders). Mevr. Van Heck is voor de gelegenheid uitgebreid met extra blazers, strijkers kwartet, backing vocals en een heuse percussionist en elke avond zijn er 3 cabaretiers die zorgen voor een flinke lading humor. De sfeer is nachtclub in kerstsferen: dus kom gepast gekleed voor een ouderwets avondje uit. Schuif je ook aan?

DaClub is eten en drinken. DaClub is muziek. DaClub is humor. DaClub is een belevenis! Een dinnershow vol entertainment. Echt, puur en gemaakt om artiesten en gasten een onvergetelijke avond te bezorgen. In de sfeer van de Parade tijdens de Boulevard. Zoals dat zo goed past in onze cultuurstad van het Zuiden. 

De sfeer doet denken aan een nachtclub uit vervlogen tijden, maar wel helemaal van nu. Vol interactie tussen artiest en gasten. Je maakt ze van dichtbij mee. Samen maken we er een te gekke avond van. Die vibe hangt er. Dat voel je. Daar heb je over gehoord. Daar wil je onderdeel van uitmaken.

DaClub is eten en drinken. Niet per se heel luxueus maar wel eerlijk en verrassend. En lekker. Ook het eten is entertainment. Wat er geserveerd wordt, maar ook hoe het geserveerd wordt. Dat valt op. Zorgt voor een glimlach en dat je er echt zin in krijgt.

DaClub is muziek. Verrassend. Eigen. Gespeeld omdat de muzikanten er zin in hebben. Een leuke avond willen hebben. Samen met hun publiek waarbij het enthousiasme over en weer overspringt. Muziek die altijd de aandacht vraagt en energie geeft. Er mag gedanst worden!

DaClub is humor. Er mag gelachen worden. Er moet gelachen worden. We nemen onszelf niet al te serieus waarbij we wel voor het hoogst haalbare gaan met elkaar. Maar humor is ook cabaret. Met talentvolle cabaretiers als Ramon Chatrer, winnaar van alle prijzen van het Groninger Studenten Cabaretfestival en Tobias Wenting, winnaar van The Funniest Festival Ever 2021. Als entre acts, of juist als pièce de résistance.

DaClub is eten, drinken, muziek en humor in precies de goede verhouding. Een mix die uniek en eigen is. DaClub kent z’n gelijke niet ondanks dat er geen enkele behoefte is tot concurreren.

DaClub is zichzelf, 100%. Dat voel je en dat ervaar je. En de belofte? Een avond waar je niet over uitgepraat raakt. Lekker los, lekker ontspannen maar ook gewoon f*cking goed en passievol.

DaClub. Welkom en geniet ervan.

Deze voorstelling is een verplaatsing en stond gepland op 10, 11 en 12 december

 • Tijdens het bestelproces kun je kiezen voor het verrassingsmenu, voor vlees, vis of vega. Heb je allergieën of dieetwensen? Dan kun je gewoon tickets bestellen, maar stuur dan nog even een mailtje aan info@theateraandeparade.nl met in het onderwerp DaClub.
 • Let op: de prijs is exclusief €2,85 transactiekosten.
 • Bekijk hier wat onze coronamaatregelen zijn.

Wo 30 maart 2022 - 19:30

Hertogzaal - Brabanthallen

Geweest

  Overige speeldata

Prijzen

 • Normaal € 75,00

Programma

 • Aanvang voorstelling 19:30 uur
 • Geen pauze

Extra informatie

Exclusief drankje