Menu
Sluit
Bully Bully (3+)
  • Jeugd & familie

Bully Bully (3+)

Maas Theater en Dans

Wo 19 januari 2022 - 15:00

PERRON-3

Prijzen

  • Normaal € 10,00

Programma

  • Aanvang voorstelling 15:00 uur

Extra informatie

Exclusief drankje

Theaterlocatie: PERRON-3

BullyBully is een musical speciaal voor peuters over kinderachtige grote mannen. Niet zomaar mannen, maar wereldleiders. Twee wereldleiders ontmoeten elkaar in niemandland. Dat zorgt voor grappig geruzie, gedram, veel liedjes en natuurlijk een happy end.

Wat hebben een peuter en een gemiddelde wereldleider met elkaar gemeen? Zou die president soms ook een driftbui krijgen in het gangpad van de supermarkt? Of gillen totdat hij krijgt wat hij wil? Laat een peuter speechen en een volwassen man in pak onzin brabbelen. Als je door de haren van je wimpers kijkt, zie je bijna geen verschil. Alleen heeft de een het voor het zeggen en moet de ander doen wat er gezegd wordt.

Wanneer twee wereldleiders elkaar ontmoeten in niemandsland zorgt dat voor een cultureclash op duploniveau. Wat de boer niet kent dat vreet ie niet. Wat volgt is een ongemakkelijke ontmoeting tussen twee kinderachtige maar machtige volwassenen die stukje bij beetje aan elkaar wennen. Schuif aan bij deze peutermusical á la West Side Story over vriendschap en ‘het onbekende’.

RENÉ GEERLINGS OVER BULLYBULLY
“Het leek me goed om een groot onderwerp naar peuterniveau te brengen. Eerder deed ik dat al in Gezocht: konijn (3+) over anarchistische knaagdieren en in Pak‘m over de hedendaagse hang naar aandacht. Nu wil ik het hebben over globalisering en ruziënde wereldleiders. En natuurlijk loopt het goed af. Uiteindelijk gaat de voorstelling ook gewoon over vriendschap en wennen aan zaken die eerst onbekend waren. Complementaire kleuren die uiteindelijk samen een mooie regenboog vormen. BullyBully maak ik samen met componist en popzanger Reindier.”

BullyBully is de langverwachte opvolger van ‘Gezocht: konijn’, ‘Aaipet’ en ‘Pak’m’, drie peutervoorstellingen van René Geerlings die duizenden peuters en ouders wereldwijd op het puntje van hun stoel kregen. "Subliem stuk, grappig en slim" (Paulien Cornelisse over Pak'm), "Briljante voorstelling" (Theaterkrant over Aaipet), "Oergeestige voorstelling" (Theatermaker over Gezocht: konijn). BullyBully wordt gemaakt in zowel Nederland als Turkije (Atta Festival).

www.maastd.nl

Beeld: Jaap Scheeren

  • Let op: de prijs is exclusief €2,85 transactiekosten.
  • Bekijk hier wat onze coronamaatregelen zijn.

Bekijk de video

Wo 19 januari 2022 - 15:00

PERRON-3

Prijzen

  • Normaal € 10,00

Programma

  • Aanvang voorstelling 15:00 uur

Extra informatie

Exclusief drankje