Menu
Sluit
Bubbelonia (6+)
 • Circus

Bubbelonia (6+)

Corpus Acrobatics

Di 28 december 2021 - 16:00

Jheronimus Bosch Art Center

Geweest

  Overige speeldata

Prijzen

 • Kind t/m 12 jaar € 7,50
 • Normaal € 12,50

Programma

 • Aanvang voorstelling 16:00 uur

Theaterlocatie: Jheronimus Bosch Art Center

Bubbelonia is hét familieuitje deze kerstvakantie in Den Bosch. Corpus Acrobatics neemt je in het muzikale acrobatiekspektakel Bubbelonia mee naar een fantasierijke dierenwereld vol bubbels, amfibieën, hybride wezens en zeemeerminnen, geïnspireerd op het surrealistische werk van Jheronimus Bosch én op maanden van coronabubbels, lockdowns en het leven op afstand van de mensen om je heen.   

Het acrobatiek theatergezelschap Corpus Acrobatics strijkt tijdens de kerstvakantie (van 26 december 2021 tot en met 5 januari 2022) neer in het Jheronimus Bosch Art Center. Een toepasselijkere locatie konden we ons niet wensen voor deze magische familievoorstelling, waarin je ongetwijfeld elementen uit de Tuin der Lusten zal herkennen. Een bijzondere coproductie, waar we je graag meer over vertellen!

In Bubbelonia barsten de bewoners van de sprookjesachtige wereld langzaam uit hun ‘bubbel’: na de vele maatregelen, quarantaines en lockdowns, vieren en beleven zij hun herwonnen vrijheid. Er is weer ruimte voor elkaar en de wereld om hen heen, en voor zintuigelijke ervaringen zoals voelen, ruiken, kijken en horen. Nu er weer vrij kan worden bewogen, is het ook een tijd voor zelfreflectie: hoe verhouden we ons tot de natuur? En hoe kunnen we creatief zoeken naar nieuwe, gezonde wegen voor jezelf en jouw omgeving?

Laat je betoveren door het visuele spektakel, de indrukwekkende kostuums, het aansprekende poppenspel, de giraf-steltenloper, de vijf internationale topacrobaten en de wonderschone choreografie van Marley Eltz en Vincent Michels (Corpus Acrobatics). De bijzondere live-muziek wordt verzorgd door harpist Joost Willemze en sopraan Tamar Niamut. Bob Zimmerman (bekend van o.a. de film De Nieuwe Wildernis) componeerde en arrangeerde speciaal voor deze voorstelling de muziek.

Corpus Acrobatics daagt je in deze hoop- en humorvolle familievoorstelling uit om het avontuur aan te gaan en samen een nieuw evenwicht tussen mensen en natuur te creëren. Durf jij jouw bubbel te doorbreken?

Met jouw ticket voor Bubbelonia ontdek je ook de rest van het Jheronimus Bosch Art Center. Zien we je daar? 

www.corpus-acrobatics.nl 

Foto: Bob Karman

 • Let op: de prijs is exclusief €2,85 transactiekosten.
 • Bekijk hier wat onze coronamaatregelen zijn.

Bekijk de video

Di 28 december 2021 - 16:00

Jheronimus Bosch Art Center

Geweest

  Overige speeldata

Prijzen

 • Kind t/m 12 jaar € 7,50
 • Normaal € 12,50

Programma

 • Aanvang voorstelling 16:00 uur