Menu
Sluit
Blackbird
  • Muziek

Blackbird

Green Lights

Do 16 maart 2023 - 20:45

Willem Twee Poppodium

Prijzen

Vanaf € 15,00

Programma

  • Aanvang voorstelling 20:45 uur

Theaterlocatie: Willem Twee Poppodium

Zangeres Blackbird is niet meer weg te denken uit het Nederlandse radiolandschap. In 2021 was ze onderdeel van het strak uitverkochte Tuinsessies in Het Noordbrabants Museum, en nu komt ze terug naar Den Bosch!

Haar filmische popmuziek wordt gekenmerkt door vintage gitaren, sterke vocalen en verfijnde pop hooks. Blackbird stond al op veel festivals, werkte samen met het Metropole Orkest, won in 2021 de Limburgse Popprijs én staat op 16 maart in Willem Twee!

Blackbird is niet meer weg te denken uit het Nederlandse radiolandschap. De Limburgs/Amsterdamse singer-songwriter bracht na de succesvolle EP ‘One Of The Wild Ones’ haar debuutalbum ‘Blackbird’ uit in 2020, inclusief de singles ‘Lost In The Middle’, ‘I’m Like You’ & ‘Tell Your Mama’. Met alledrie sleepte ze een NPO Radio 2 TopSong binnen.

Het afgelopen jaar heeft ze met haar veelzijdige band veel nieuwe muziek opgenomen en in februari 2023 wordt een nieuwe EP verwacht waarvan het veelgedraaide Green Lights - die afgelopen juni uitkwam - de eerste single was. Haar tweede single Built and Broken komt in oktober uit!

Dit concert is een vrucht van de samenwerking tussen Willem Twee en Theater aan de Parade.

Bekijk de video

Do 16 maart 2023 - 20:45

Willem Twee Poppodium

Prijzen

Vanaf € 15,00

Programma

  • Aanvang voorstelling 20:45 uur